اهالی روستای بیشه در محله لاله آباد اقدام به درست کردن نیشکر کردند که دیدن آن خالی از لطف نیست.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد. ساقه نیشکر دارای ۱۴ تا ۱۷ درصد ساکارز بوده از ساقه نیشکر در تهیه کاغذ و مقوای ساختمانی استفاده می‌شود.

با خوردن یک لیوان از این گیاه نه تنها تشنگیتان برطرف می‌شود، بلکه به کاهش وزن نیز کمک می‌کند.. این گیاه فواید بسیاری از جمله کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، زینک (روی)، پتاسیم و ویتامین‌هایی مانند ویتامین‌های A، ب کمپلکس و C  را دارد.

 به همین بهانه اهالی روستای بیشه سر در شهرستان بابل استان مازندران اقدام به درست کردن نیشکر کردند که دیدن آن خالی از لطف نیست.

منبع: رضا حسین جان زاده - بابل


بیشتر بخوانید:

کارگاه پخت نیشکر در «جویبار» + فیلم


 

 

برای آموزش اصول تصویربرداری خبری  اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار