به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، نیشکر از گیاهان مهم قندی است که کشت و کار آن سابقه طولانی دارد. ساقه نیشکر دارای ۱۴ تا ۱۷ درصد ساکارز بوده از ساقه نیشکر در تهیه کاغذ و مقوای ساختمانی استفاده میشود.
با خوردن یک لیوان از این گیاه نه تنها تشنگیتان برطرف میشود، بلکه به کاهش وزن نیز کمک میکند.. این گیاه فواید بسیاری از جمله کربوهیدرات، پروتئین، کلسیم، فسفر، آهن، زینک (روی)، پتاسیم و ویتامینهایی مانند ویتامینهای A، ب کمپلکس و C را دارد.
به همین بهانه اهالی روستای بیشه سر در شهرستان بابل استان مازندران اقدام به درست کردن نیشکر کردند که دیدن آن خالی از لطف نیست.
منبع: رضا حسین جان زاده - بابل
بیشتر بخوانید: