به گزارش گروه باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سید ناصر حسینی خرمی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۸ واحد مرغداری در این شهرستان فعال هستند که در سه ماهه فصل پاییز اقدام به جوجه ریزی به تعداد ۳۸۱هزار و ۷۷۰ قطعه کردند و در مجموع بیش از ۷۶۳تن گوشت سفید تولید و روانه بازار مصرف شد.
او افزود: تمام مراحل تولید مرغ در مرغداریها توسط شبکه دامپزشکی و کارشناسان جهاد کشاورزی و تنها در صورت رعایت ضوابط بهداشتی و فاصله زمانی لازم بین هر دوره از پرورش، مجوز جوجه ریزی برای دوره بعد صادر میشود.
حسینی خرمی با بیان اینکه نهادههای مورد نیاز واحدهای مرغداری از طریق سامانه بازارگاه و با نرخ مصوب دولتی تأمین میشود، ابراز کرد: از ابتدای امسال با صدور مجوز جوجه ریزی حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجه یکروزه، قریب به ۲۵۰۰ تن گوشت مرغ در این شهرستان تولید شده است.
انتهای پیام/