به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، خواهر و برادر هندی که میوههای استوایی مثل آناناس و کیوی و موز را در مزرعه شخصی خود کاشت و برداشت میکنند و پس از جدا کردن از درخت و بوته، بلافاصله به کافهای که در دل جنگل ساختهاند، میبرند و خوراکیهای مختلف تهیه میکنند.
این کافه مشتریان زیادی دارد که در فصل برداشت محصولات هم برای خرید میوه و هم برای استفاده از کافه، به مزرعه این خواهر و برادر میروند.
خوراکیهایی مانند مربا، خورشهای مخصوص، آبمیوه، معجون، شیک میوه در این کافه سرو میشود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
میوه هایی مثل آناناس گذشته از طعمش شکلش هم خاص وزیباست.
کاش تو ایران هم مزرعه اش بود
ایده نو است
در برخی رستوران حیوانات عذا میاورند
یا با فراقان عذا صرف میکنند
همیشه ایده جدید خوبه
باعث فکر کردن میشه