به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، وحید جعفریان مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها مراتع و آبخیزداری کشور گفت: احیای عرصههای منابع طبیعی کشور از سوی مردم محلی ودستگاههای مختلف یک اقدام فراگیر برای ارتقای سرسبزی کشور است.
او افزود: گستره وسیع منابع طبیعی در کشور بدون نقش آفرینی موثر و مناسب جوامع محلی و همکاری دستگاههای مختلف نتیجه بخش نخواهدبود.
جعفریان اضافه کرد: نتیجه اقدام در حفاظت از منابع طبیعی به معنای حفاظت از تمام زیرساختهای اقتصادی و اجتماعی است که میتواند منشا فعالیت ها، اقدامات و معیشت مردم را در بر بگیرد.
مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها مراتع و آبخیزداری کشور گفت: در حوزه سیاستها در سطح ملی بر این باور هستیم که سرمایه گذاری بخش خصوصی و نقش آفرینی جوامع محلی قطعا میتواند بیشترین تاثیر را در پایداری فعالیتهای اجرایی در این بخش داشته باشد.
این مقام مسئول افزود: امروز شاهد احیای عرصههای منابع طبیعی در حوزه عرصههای بیابانی هستیم.
جعفریان اضافه کرد: حدود ۲۹ میلیون هکتار از عرصههای کشور تحت تاثیر فرسایش بادی هستند و این مناطق اگر بدرستی حفاظت نشوند و پوشش گیاهی در آنها استقرار پیدا نکند میتوانند به اراضی کشاورزی، خطوط مواصلاتی و صنایع و سایر زیرساختهایی که در این مناطق وجود دارند خسارت جدی وارد کند.
او ادامه داد: برآورد ما این است که حداقل ۳ میلیار تومان خسارت سالیانه ناشی از فرسایش بادی در کشور است که توسعه پوشش گیاهی در این مناطق و تثبیت ماسههای روان میتواند بعنوان مبنایی باشد برای کمک به حفاظت و نگهداری از عرصههای طبیعی وجلوی مهاجرت جوامع محلی به شهرهای بزرگ گرفته شود و از این نیروی عظیم در جهت تولید و توسعه کشاورزی اقدام کنیم.
مدیرکل دفتر امور بیابان سازمان جنگلها مراتع و آبخیزداری کشور افزود: ما نیازمند مشارکت دستگاههای اجرایی و استفاده از تمام ظرفیتهای مردمی هستیم.
انتهای پیام/ی