به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، بهروز آلمومن مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: بیش از ۴۶ تن گوشت مرغ مازاد تولیدی مرغداران خریداری و پس از انجماد به عنوان ذخیره راهبردی (استراتژیک) در سردخانههای استان نگهداری شده است.
او افزود: خرید گوشت مرغ مازاد برای حمایت از تولیدکنندگان به صورت شبانهروزی در سه واحد کشتارگاه طیور استان در حال انجام است.
بیشتر بخوانید
آلمومن اضافه کرد: اولویت خرید مرغ از طریق انعقاد قرارداد با مرغداران، تشکلها، تعاونیها، اتحادیهها و زنجیرههای تولید در محدوده داخل استان است.
او ادامه داد: امسال ۱۲ میلیون و ۵۴۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان انجام شد.
آلمومن با بیان این که هماکنون روزانه ۸۰ تن مرغ گرم در چهارمحال و بختیاری کشتار و عرضه میشود، گفت: میزان تولید گوشت سفید در استان سالانه حدود دو میلیون و ۹۰۰ کیلوگرم است که ۸۰۰ تن این میزان مازاد نیاز استان است و بخشی از این میزان به استانهای همجوار ارسال میشود.
او افزود: میانگین مصرف مرغ در استان برای هر نفر ماهانه دو کیلوگرم است.
انتهای پیام/ن