به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمداسماعیل هنرمند، مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان گفت: شبکههای توزیع برق با حساسیتی که در دنیای امروز در تامین انرژی فعالیتهای جوامع بشری دارند یکی از شریانهای حیاتی جوامع شمرده میشوند و عملکرد موفقیت آمیز این شبکهها تامین برق دائم و مطمئن برای مشتریان است که جز با پیش بینی عیبها و پیشگیری از وقوع حوادث انجام نمیشود.
او افزود: برنامههای سرویس و نگهداری که مبتنی بر قابلیت اطمینان شبکه شکل گرفته باشند ضمن تاثیر در موفقیت برنامه سرویس و نگهداری در کاهش هزینههای مستقیم و غیر مستقیم کلی سازمان نیز نقش عمده داشته و قابلیت اطمینان شبکه را بهبود میبخشند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق گیلان گفت: به منظور ارتقای جایگاه نگهداری و تعمیرات و در سطح شرکت و جهت جبران عقب ماندگی بخش سرویس و نگهداری و همچنین استفاده بهینه از ظرفیت نیروی انسانی و توان تجهیزاتی شرکت، گروههای ویژه نگهداری و تعمیرات با نام اختصاری نت با طی فرآیند، برگزاری آزمون عملی و شناسایی برقکاران توانمند شرکت و تجهیز سه دستگاه خودروی مخصوص تعمیرات در سال ۱۴۰۰ در حوزه عملیاتی شرکت راه اندازی شد.
هنرمند افزود: فاز اول راه اندازی گروه (نت) با تجهیز سه اکیپ عملیاتی در زیر مجموعه دفتر نظارت بر بهره برداری با هزینه بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال عملیاتی شده است و فاز دوم آن با تجهیز و راه اندازی پنج دستگاه خودروی دیگر با اعتبار ۱۰۰ میلیارد ریال در دست اقدام میباشد که از ابتدای سال ۱۴۰۱ عملیاتی خواهد شد.
او تصریح کرد: هدف از تشکیل گروههای نت پیشبرد سریع طرحهای تاب آوری در امورهای اجرای، انجام تعمیرات هدفمند و قابلیت اطمینان محور بر روی شبکه فشار متوسط، تعمیرات پستهای زمینی و کلیدهای فشار متوسط، ایجاد توان عملیاتی مضاعف جهت رفع خرابی و عیوب حادث شده در زمان بحرانها و ارتقای توان عملیاتی شرکت میباشد.
همچنین با راه اندازی اکیپهای مذکور تاکنون در ۳۰ مرحله از طرحهای تاب آوری اجرا شده در سال ۱۴۰۰ مشارکت فعال داشته است.
انتهای پیام/م.ی