به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از «Nepal news»»، محققان «مؤسسه فناوری استیونز» در پژوهشی به بررسی علت ضایعات مغزی و رشد آنها در وهله نخست پرداختند.
بر اساس این گزارش، در این تحقیق که از سوی «Johannes Weickenmeier» استادیار رشته مهندسی مکانیک در مؤسسه فناوری استیونز (از دانشگاههای آمریکا در حومه جنوب شهر نیویورک) به انجام رسیده است، بر اهمیت نگاه به مغز به عنوان چیزی فراتر از مدارهای عصبی که زیربنای چگونگی شکلگیری افکار و خلق خاطرات ما هستند، اشاره شده است.
همچنین در این تحقیق بیان شده است که مغز «شیئی فیزیکی» است که مستعد اشکالها و خرابیهای مکانیکی است.
در همین ارتباط، «Johannes Weickenmeier» با استفاده از اسکن «ام آر آی» یک دانشجوی دکترا در دانشگاه زوریخ و یک رادیولوژیست در دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک برای درست کردن یک مدل شخصی کامپیوتری بخش مغز همکاری کرد. این تیم، فشاری را که بر روی دیوارههای بطنی، پوششهای محفظههای پر از مایع در اعماق مغز قرار گرفته بود را بهعنوان امواج فشار از طریق مایع مغزی نخاعی سوژه ترسیم کردند.
این استادیار آمریکایی در این زمینه میگوید: مغز در نواحی آسیب پذیر مستعد ساییدگی و پارگی به خصوص در افراد سالخورده است. ما باید به ویژگیهای بیومکانیکی مغز نگاه کنیم تا بهتر بفهمیم که چگونه کارها میتوانند بد پیش بروند.
همچنین بر پایه این گزارش، هرچه این ضایعات بیشتر تجمیع شده و سریعتر رشد پیدا کنند، افراد بیشتر در معرض اختلالات شناختی میشوند که از مشکلات حافظه گرفته تا اختلالات حرکتی میشویم.
گفتنی است در دراز مدت یافتههای این تیم تحقیق میتواند توسعه درمانهای جدید را برای ضایعات نخاعی فعال سازد.
انتهای پیام/