به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمیگردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت نان فوگاس دعوت کرد.
برای تهیه این نان خوش طعم احتیاج داریم به:
آرد 600 گرم، نمک 10 گرم، مخمر 7 گرم، شکر10 گرم، روغن زیتون 50 گرم، زیتون سبز یا سیاه 1 پیمانه، ریحان یا رزماری 2 ساقه، گوجه گیلاسی به دلخواه، سیر 1 حبه، پنیر پارمسان 2 قاشق، آب 350 میلی لیتر
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت نان فوگاس را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/