باشگاه خبرنگاران جوان _ بسیاری از عادتهای اشتباه وجود دارد که از نسلی به نسل دیگر انتقال مییابد اما پژوهشهای جدید هر روز مطالب جدیدی را کشف میکنند که ما خلاف آن را درست پنداشته و یا آن را از مسائل قطعی به شمار میآوردیم.
یکی از این موارد که اکثر ما آن را انجام میدهیم، شستن مرغ است. بسیاری از ما پیش از پخت مرغ آن را میشوییم اما یک پژوهش جدید میگوید بهتر است مرغ پیش از پختن شسته نشود؛ چرا که این مسئله میتواند باعث مسمومیت شود.
بسیاری از افراد عادت دارند تا مرغ را پیش از پختن به چندین علت بشویند؛ از جمله اینکه پدرانشان این کار را انجام میدادند و بر این باور بودند باید خون و ... را از مرغ شست تا گوشت دلپذیرتر شود. اما بر اساس پژوهشی که ازسوی مجله «Journal of Food Protection» به انجام رسیده، شستن مرغ پیش از پخت، احتمال ابتلا به مسمومیت را افزایش میدهد.
پژوهشگران ۳۰۰ نفر را در آزمایشگاه در حالی که ران مرغ و سالاد را به همان شکلی که در خانه تهیه میکردند، تحت نظر گرفتند و مشخص شد کسانی که گوشت مرغ را میشویند، باکتریهای زیادی را در آشپزخانه باقی میگذارند که همین مسئله، خطر مسمومیت را افزایش میدهد.
در این پژوهش مشخص شد شرکتکنندگان، ۲۶ درصد از باکتریها را به سالادی که آن را آماده میکردند، منتقل کردند. در این پژوهش معلوم شد افرادی که دست هایشان را پس از آماده کردن مرغ نشویند، میتوانند باکتریها را منتقل کنند.
راههای زیادی برای جلوگیری از این مسئله وجود دارد، از جمله آنها شستن دستها با صابون به مدت دست کم ۲۰ ثانیه و خشک کردن آنها، پس از آماده سازی گوشت است. همچنین بایستی سالاد را قبل از تهیه گوشت آماده کرد تا از انتقال باکتریها موجود در گوشت به سالاد جلوگیری شود.
همچنین باید از تخته گوشت و یا چاقویی که برای آماده سازی گوشت استفاده کرده اید، برای آماده کردن مواد غذایی دیگر استفاده نکنید و مرغها را باید در ۷۴ درجه سانتی گراد و گوشت گوسفند و گاو را نیز باید در دمای ۶۳ درجه به بالا پخت.
منبع: مجله Food Protection
انتهای پیام/
اول باید مرغ رو پخت بعد شست تامام
باتشکر
مرغ کجا بود باید از پشت شیشه یه نگا بهش بندازین بعد بریم
این مطالب واسه مسئولینه برا ما که نیست...
میره مرغ کثیف میخوره بعد یه مرضی چیزی میگیره جوابشو شما میدید؟؟
این چه عنوانیه آخه؟
همش کلیک بیت
بخاطر کلیک بیش تر با سلامتی مردم بازی می کنید؟؟!
ممنون
اینکه بدتره
با یدچیکار کنیم؟؟!!!
مرغ کثیف و آلوده به میکروب مصرف کنیم !!!!،اگه اینطوره نخوردنش بهتره
شما که می فرمایید مرغ را قبل از
پختن نشویید ،خوتان بگویید مرغ را چگونه مصرف می کنید؟؟؟؟!!!!!!
گفته مرغ نخورید مگه که همچین چیزی میگی
صدسال اولش سخته
اگر بعد از شستن مرغ دستها را باید شست که باید، چرا تیتر می زنید مرغ را نشوربد؟
عجبا
1به علت بوی که بعد پختن داره
2به علت اینکه این بافت گوشتی توسط آمپولهای ژنتیکی هست 3غیر اینکه فقط اگر مرغ محلی باشه ،اون هم بدونم که آمپول بهش نزده باشند
آقا جان بگید خوردنش حرام هست وااسلام
تو مرغ برمن بده جانا نپخته خوردنش بامن
میگه بشورید بعدش دستاتون وسینک وچاقو و ...راهم بامایع دستشویی یاظرفشویی بمدت ۲۰ثانیه بشویید
سالاد و غیره راهم اگر داخل سینک نمیریزید ترسی نداره که
تویه ظرف دیگه شستشو بدید موادتون را
آخه حتی اگه نشوییم نمی خوایم تیکش کنیم خخخخخ
نظر نامعقول أست ؟
الهی شکر مسموم هم نشدیم .
بهتره بگی وقت شستن و آشپزی هم دستها خوب شسته بشه هم محل شستن گوشت و مرغ و وسایل کثیف شده .
باز خوبه اینجا گفتی چاقو و تخته گوشت عوض بشه .
چند سال پیش آشپز حرفه ای رستوران بالا شهر تهران که در تلویزیون آموزش میداد بعد خرد کردن مرغ با همان چاقو که جلو دوربین با دست کشیدن مثلا تمیز کردو تخته گوشت رو برگردوند با همون چاقو کثیف و آلوده سالاد هم درست کرد به مردم هم آموزش غلط میداد .
حالا شما اخبار رو درست بنویسید و آموزش درست بدهید با تیتر درست .
باید می نوشتید وقت شستن گوشت و مرغ رعایت کنید وسایل و سینگ و همه آنچه درگیر بوده خوب شسته شود . نه اینکه شسته نشود .
تیتر خبر مناسب مسلمان ها نیست .
در ضمن اگر سم یه جا باشه نمیکشه،ولی اگر پخش بشه میکشه؟!!!
خب حالا اگر قبل از پختن نشوریم،کی بشوریم؟
اینهایی که این مطالب رو پخش میکنند،خودشونو و مردم و چی فرض کردن؟
اینجوری نیاز نیست تخم مرغ بخری چون داخل سکوت تخم میکنه....
مامرغ اول مشوریم بعمیپزیم یاسرخ مکنیم کبابی مبخوریم