به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد- دکتر محمد پهلوان گفت: فعالیت درمانگاهها و مراکز خدمات جامع سلامت احمدی، سیدی، آب و برق و درمانگاههای پنج تن و طبرسی در مشهد به صورت شبانه روزی شده است.
وی گفت: خدمات به بیماران دارای علائم مشکوک به کرونا در سطوح یک و دو به مراکز منتخب کرونا و کلینیکهای تخصصی گسترش مییابد تا از بروز ازدحام در بیمارستانها جلوگیری شود و از سوی دیگر برای توسعه خدمات رسانی به بیماران مبتلا و مشکوک به کرونا از ظرفیت درمانگاههای بخش خصوصی نیز استفاده شده است.
مسئول کمیته رسانه و اطلاعرسانی ویروس کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: رعایت دستورالعملهای بهداشتی، حفظ فاصله اجتماعی، واکسیناسیون و استفاده از ماسک مهمترین راهکار برای پیشگیری از ابتلا به کرونا محسوب میشود و تمامی واحدهای بهداشتی و درمانی در سطوح مختلف برای مواجهه با موج جدید شیوع کرونا در آمادگی کامل هستند.
بیشتر بخوانید
پهلوان گفت: تاکنون حدود ۱۲ درصد از جمعیت بالای ۱۸ سال در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دز سوم واکسن کرونا را دریافت کردهاند.
او گفت: مراجعان در زمان دریافت واکسن کرونا در انتظار نوع خاصی از این واکسن نباشند و به توصیههای کارشناسان مستقر در مراکز و پایگاههای واکسیناسیون اطمینان داشته باشند.
۸۰ درصد جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و دانشگاههای علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربتحیدریه و دانشکدههای پزشکی نیشابور و تربتجام نیز بقیه جمعیت این استان را زیر پوشش خدمات بهداشتی و درمانی دارند.
در حال حاضر ۴۲ مرکز خدمات جامع سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشگی مشهد دایر است که ۲۲ واحد از این تعداد در مشهد استقرار دارند.
انتهای پیام//ص.ب