طرز تهیه نان پواچا لايه‌ای + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه نان پواچا لايه‌ای را آموزش داد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت نان پواچا لايه‌ای دعوت کرد.

برای تهیه این نان خوش طعم احتیاج داریم به:

آب یک دوم پ، شیر یک دوم پ، شکر یک ق چ، مخمر یک ق چ سرپر، تخم مرغ یک عدد، نمک یک ق چ، فلفل به میزان لازم، آرد ۳۵۰ گرم

مواد میانی:

کره نرم ۸۰ گرم، پیاز سرخ شده ۴ ق س، گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده یک عدد، رب یک ق س، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم، پنیر پیتزا ۱۰۰ گرم

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت نان پواچا لايه‌ای را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.