باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز - حیاتی گفت: میزان رعایت شیوه نامههای بهداشتی در خوزستان کمتر از ۵۰ درصد است که بسیار پایین بوده و سعی میکنیم با اعمال محدودیت هوشمند کرونایی این موضوع را برطرف کنیم.
او گفت: تاکنون ۱۸ درصد از افراد بالای ۱۲ سال خوزستان هنوز نسبت به دریافت نوبت دوم واکسن خود اقدام نکرده اند و انتظار داریم هر چه سریعتر به مراکز تجمیعی مراجعه کنند و واکسیناسیون و رعایت شیوهنامههای بهداشتی لازم و ملزوم یکدیگر هستند.
حیاتی گفت: لازم است که تمام دستگاههای اجرایی و سایر اقشار مردم این ۲ مورد را در دستور کار قرار دهند.
فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد کرونا خوزستان گفت: انتظار داریم که آموزش و پرورش خوزستان دغدغه اولیای دانشآموزان را برطرف کند، همچنین بحث فاصله اجتماعی و ماسک زدن باید هنگام برگزاری امتحانات رعایت شود.
این مقام مسئول گفت: تمامی رانندگان باید هر ۲ دز واکسن را تزریق کرده و خود نیز بیمار نباشند و یا هر ۱۵ روز یک بار تست پی سی آر منفی ارایه دهند.
او گفت: رعایت شیوه نامههای بهداشتی و واکسیناسیون در ناوگان حمل و نقل درون شهری الزام است. ما در گام اول خواستار رفع نواقص هستیم، اما در صورتی که جدیتی در کار نباشد از ابزارهای قانونی استفاده میکنیم، زیرا سلامتی مردم قابل معامله نیست.
حیاتی گفت: پیش از این بانکها در خصوص نصب تهویه وضعیت مناسبی نداشتند که با پیگیری به عمل آمده، اقدامات موثری انجام شد، اما برخی در این زمینه کوتاهی کردند که به مراجع قضایی معرفی شدند و حکم قضایی برای مدیران این بانکها صادر شده است.
به واسطه این حکم رییس بانک باید به مدت ۶ ماه، هر هفته یک مرتبه در مرکز بهداشت حاضر شده و آموزش لازم را دریافت کند. در صورت رفع نواقص در محل و کسب نمره ۸۵ در امتحان، حکم صادره لغو میشود.
هم اکنون تمام شهرستانهای خوزستان در وضعیت آبی کرونایی هستند. تاکنون بیش از ۶ میلیون دز واکسن کرونا در خوزستان تزریق شده است.