باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان -مجید فیاضی گفت: کشت پیاز در ایرانشهر از نیمه آذرماه شروع شده و تا نیمه دیماه ادامه دارد.
وی گفت:کار برداشت این محصول اوایل اسفند ماه آغاز و پیش بینی میشود از این سطح زیر کشت، بیش از ١۶ هزار تن پیاز برداشت شود.
وی پیاز قابل کشت در این شهرستان را از ارقام «تگزاس و پریماورا» بیان کرد و گفت: کشت این ارقام از پیاز در شرایط آب و هوایی این منطقه علاوه بر کیفیت بالا به آفت کشهای کمتری هم نیاز دارد.
وی گفت: پیاز ایرانشهر علاوه بر استان در بازار استانهای تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و جنوبی فروش میرسد
به گفته فیاضی : نزدیک به ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم در زمان کاشت، داشت و برداشت این محصول مشغول به کار میشوند.
فیاضی گفت: عملیات خزانه داری کشت بذر پیاز اواخر مرداد ماه آغاز میشود و در آخر آذر و اوایل دیماه نشاء به دست آمده به زمین کشاورزی منتقل میشود.
انتهای پیام/گ