باشگاه خبرنگاران جوان مشهد -تندیس یادمان دست سردار دلها با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد، مسئول بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی، ریاست و مسئولان بیمارستان قائم (عج) و همرزمان شهید سلیمانی، در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی قائم (عج) رونمایی شد.
دکتر محمدتقی رجبیمشهدی، پزشک جراح عمومی بیمارستان قائم (عج) و همرزم شهید سلیمانی در مراسم رونمایی از تندیس یادمان دست شهید سلیمانی گفت: در دوران جنگ تحمیلی اساتید و رزیدنتهای دانشگاههای علوم پزشکی خراسان بزرگ از جمله مشهد در بیمارستانهای صحرایی مناطق جنگی حضور داشتند و خراسانیها حداقل سالی یک بار به این مناطق اعزام میشدند.
او گفت: افتخار جامعه پزشکی خراسان بزرگ خدمترسانی به سردار دلها در آذر ماه سال ۱۳۶۰ بود و در اینجا ضمن ارج نهادن به مقام شامخ تمامی شهدا از جمله شهید سلیمانی، نام و یاد دکتر احمد فرزاد جراح دست بیمارستان قائم (عج) را هم که دست مجروح شهید سلیمانی را مداوا کرد گرامی میداریم.
یادگار دوران ۸ سال دفاع مقدس و همرزم شهید سلیمانی گفت: جامعه پزشکی مفتخر به درمان قهرمانان وطن بوده که یکی از آنان شهید سلیمانی است و افتخار دیگر اینکه پزشکان خراسانی اقدامات درمانی سردار سلیمانی را در سال ۱۳۶۰ انجام دادند، بسیاری از رزیدنتهای آن دوران به عنوان اساتید کنونی در حال خدمت هستند و تعدادی از این اساتید به دیار باقی شتافتند که نام و یاد تمامی آنها را گرامی میداریم.
حسن خداپرست، مدیر بیمارستان قائم (عج) گفت: شور و شوق و قدرشناسی مردم از خادمان واقعی خود از جمله سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی ستودنی بوده و ملت قدرشناس بارها نشان دادند که یک خادم واقعی پس از پایان حیات هم فراموش نمیشود.
او گفت: شهید سلیمانی در آذر ماه سال ۱۳۶۰ به علت جراحت از ناحیه دست راست به مدت ۱۱ روز بستری بود و در ایام دومین سالگرد این بزرگ مرد تندیس دست مجروح درمان شده را که در زمان شهادت قطع شد در بیمارستان رونمایی کردیم.
مدیر بیمارستان قائم (عج) گفت: خدمات این مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی به مجروحان جنگی از افتخارات پرشمار ما بوده که یکی از آنها خدمترسانی به سردار دلها بود. کادر درمان بیمارستان قائم (عج) با اخلاص کامل و بدون هیچگونه چشمداشتی به رزمندگان مجروح جنگ تحمیلی خدمت کردند و در کنار وظیفه و رسالت خود، با تمام توان در مسیر درمان مجروحان تلاش کردند.
خداپرست گفت: پرونده درمانی شهید سلیمانی در بیمارستان قائم (عج) در ۴۰ صفحه بوده که یک نسخه از آن در اختیار آستان قدس رضوی قرار گرفته تا موزه حرم مطهر رضوی مقابل دید بازدیدکنندگان قرار بگیرد.
انتهای پیام//م.م.