باشگاه خبرنگاران جوان همدان- این مراسم تجلیل با حضور نماینده ولی فقیه در استان همدان و استاندار در باغ موزه دفاع مقدس همدان برگزارشد.
عملیات نصر، نخستین عملیات زرهی رزمندگان اسلام در سال ۱۳۵۹ پس از تجاوز دشمن بعثی به خاک جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود. عملیات نصر موسوم به عملیات هویزه در چارچوب یک استراتژی نظامی با طراحی قرارگاه تاکتیکی جنوب، درساعات آخر روز ۱۵ دی ماه ۱۳۵۹ و ساعات بامدادی روز ۱۶ دی به مدت سه روز در منطقه جنوب غربی اهواز و سوسنگرد به اجرا در آمد.
آیت الله «حبیب الله شعبانی موثقی» نماینده ولی فقیه در استان همدان در این مراسم گفت: امنیت امروز کشور نتیجه مجاهدتهای دیروز امثال امیر جوادیها است، و امروز اگر در عرصههای مختلف با مشکلاتی روبرو هستیم باید با به دست آوردن شاخصههای مدیریتی آن دوران به همان ضوابط عمل کنیم.
امام جمعه همدان گفت: مراسم تجلیل از امیر جوادی، مراسم تجلیل از همه مجاهدتها و تلاشهایی است که در ارتش جمهوری اسلامی انجام شده است.
سرتیپ محمدجوادی متولد ۱۳۱۴ همدان، تحصیلات ابتدایی و متوسطه را در همدان گذراند، دوره متوسطه را در مدرسه دارالفنون پشت سر گذاشت و بعدها وارد دانشکده افسری شد، پس از طی دوره سه ساله دانشکده افسری برای گذراندن دوره مقدماتی پیاده به شیراز اعزام شد.
او گفت: اگر این رشادتها و ایستادگیها نبود، امروز این کشور نیز سرپا نبود.
نماینده ولی فقیه در استان همدان گفت: دشمن امروز در فضای مجازی به دنبال سیاه نشان دادن گذشته و ایجاد ناامیدی نسبت به آینده است و نسل امروز در فضای مجازی با حملات ناجوانمردانهای روبرو است بنابراین معرفی این رشادتها و موفقیتها به نسل جوان و دفاع و حمایت از الگوهای اصیل نظام اسلامی ضرورت دارد.
آیت الله شعبانی موثقی گفت:امروز همان ملت دیروز هستیم، همان طور که در دفاع مقدس، امثال امیر جوادیها در برابر دنیا با تمام توان ایستادگی کردند، نسل امروز نیز با الگوگیری از گذشتگان خود کار را به جایی رساندهاند که پهباد آمریکایی را با همه پیچیدگیاش به پایین میآوردند و یا پس از عملیات موشکی عین الاسد، آمریکا تنها تهدید و شعارهای تو خالی مطرح میکند و جرأت انجام کاری را ندارد.
استاندار همدان در مراسم تجلیل از فرمانده عملیات نصر امیر جوادی گفت:قدردان سلحشوریهای فرماندهان مقتدر نظامی ایران هستیم و امثال امیر سرتیپ دوم محمد جوادی حماسههای پرافتخار این سرزمین را رقم زدهاند.
او گفت: استکبار جهانی در یک طراحی از پیش تعیین شده، به دنبال این بود تا انقلاب اسلامی را در همان روزهای اول با شکست مواجه کند و استکبار جهانی، افراد شرور و معاند را در نقاط مختلف کشور به کار گرفت تا با ایجاد بلوا و درگیری، کشور را به سمت تجزیه و به زعم خود انقلاب اسلامی را شکست دهد.
استاندار همدان گفت:یکی از این اقدامات استکبار جهانی در کردستان رخ داد که، ضد انقلابیون را ساماندهی و پشتیبانی کرد تا با اشغال و جداسازی بخشی از سرزمین ایران، از آن به عنوان یک پایگاه علیه جمهوری اسلامی استفاده کند.
قاسمی فرزاد گفت:اگر امثال امیر سرتیپ ۲ محمد جوادی در آن مقطع، نبودند، سرنوشت انقلاب و نظام نامعلوم بود ادامه داد: دشمنان انقلاب به دنبال ساماندهی یک پایگاه برای مقابله با انقلاب شکوهمند اسلامی بودند.
او گفت: بیشک، اگر مجاهدتهای امثال امیر جوادی نبود، سنندج به دست استکبار میافتاد و انقلاب اسلامی هزینههای زیادی متحمل میشد.
امیر جوادی در طول خدمت دورههای چتربازی، موتوری، جنگهای چریکی، دوره عالی، دوره کوهستان و دوره فرماندهی ستاد را طی کرد.
او مسئولیتهای فرماندهی تیپ ۳ زرهی همدان، فرماندهی تیپ ۴۰ سراب، فرماندهی لشگر ۱۸ کردستان، فرماندهی قرارگاه مقدم ارتش در غرب کشور در هشت سال دفاع مقدس را بر عهده داشت.
امیر سرتیپ محمد جوادی در وقایع پادگان سنندج در اوایل انقلاب نیز نقش کلیدی را برعهده داشت.
به گفته استاندار همدان وجود فرماندهان بزرگی همچون امیر جوادی باعث شده تا، نه تنها این توطئه، بلکه اقدامات ضد انقلاب در شهرستانهای دیگری همچون، ترکمنصحرا، آذربایجان، خوزستان، سیستان و بلوچستان ناکام بماند و به شکست محتوم شود.
قاسمی فرزاد گفت:وقتی اقدامات و کوششهای ضدانقلابی استکبار جهانی وقتی در اوایل انقلاب با شکست مواجه شد، با همراهی و همکاری صدام حسین، جنگ ۸ ساله را بر ما تحمیل کرد.
او گفت:استدلال و خیال باطل آمریکا و دیگر دشمنان انقلاب اسلامی این بود که، ایران در اوایل انقلاب دارای یک نیرو یا ارتش منسجمی برای دفاع نیست و ما موفق خواهیم شد که کشور ایران را اشغال کنیم.
استاندار همدان گفت:آمریکا و دیگر دشمنان غافل از این نکته بودند که، نیروهای زمینی و هوایی ارتش معتقد، متدین و مردمی بودند و امثال امیر محمد جوادی و بخشهای مختلف نیروهای نظامی در طول ۸ سال دفاع مقدس مردانه و جانانه در مقابل دشمنان انقلاب اسلامی ایستادگی کردند.
قاسمی فرزاد گفت:در آن زمان که هنوز بسیج شکل نگرفته بود، نیروهای مردمی از نقاط مختلف کشور حرکت کردند و توانستند در کنار دیگر رزمندهها در ۸ سال دفاع مقدس، حماسه پرافتخار این سرزمین را رقم بزنند.
قاسمی فرزاد گفت:باید از همه کسانی که سلحشوری کرده و یا برای ایران عزیز اسلامی خدمت خالصانه کردهاند، در حضور خانواده تجلیل و قدردانی شود، تا بدانند که ما پاس میداریم و به ایثارگریها، فداکاریها و سلحشوریهای آنها در بخشهای مختلف نظامی ارج مینهیم.
انتهای پیام/غ