باشگاه خبرنگاران جوان- سردار مهدی حاجیان همچنین گفت: طی ۹ ماه اخیر امسال در حوزه پلیس فتا بیش از ۸۹ درصد از جرایم کشف شد.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور در حوزه جرایم سازمان یافته ۶۵ فقره پروندههای مکشوفه مربوط به فیشینگ، ۳۴ فقره جعل کارتهای بانکی و ۹۴ فقره کلاهبرداری اینترنتی بوده است.
سردار حاجیان گفت: در حوزه ردیابی عاملان توزیع داروهای تقلبی در فضای مجازی بیش از ۲۵ متهم فعال در حوزه فروش دارو سقط جنین دستگیر شدند و بیش از ۷۲ ادمین اینستاگرامی مربوط به این جرم احضار شدند.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور پلیس امنیت اقتصادی در بحث قاچاق کالا، جرایم گمرکی و مبارزه با فساد، ۴۵۸ درصد افزایش کشف پرونده گمرکی داشتیم که ۱۰ درصد دستگیری متهمان نسبت به پارسال افزایش پیدا کرده است.
سردار حاجیان گفت: ۳ میلیون و ۳۰۰ هزار لوازم یدکی قاچاق، ۶ میلیون و ۹۰۰ هزار دستگاه لوازم مختلف خانگی، یک میلیون و ۹۰۰ هزار تجهیزات رایانه ای، ۳۸ میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه تجهیزات پزشکی قاچاق کشف کردیم.
به گفته معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور در بحث استخراج ماینر و رمز ارز حدود ۱۷۹ هزار دستگاه استخراج رمز ارز کشف شده است.
سردار حاجیان گفت: ۵۲ درصد سرقت ها، سرقت خرد است، سوال ما این است که آیا سارقی که دستگیر و تحویل زندان میشود امکان اصلاحش وجود دارد؟
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور افرادی داشتیم که بیش از ۲۰ فقره سابقه سرقت داشتند، اما باز آزاد شدند، مجازات متناسب جرایم نیست.
سردار حاجیان گفت: سرقتهای خرد باعث ایجاد احساس ناامنی در جامعه میشود.
سردار حاجیان گفت: اراده طرف مقابل و کشور هدف در استرداد متهمان اهمیت دارد.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور برای تمام متهمان اعلان قرمز صادر شده که در پرونده خاوری نیز مقامات قضایی در حال فعالیت هستند.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور در بحث ساماندهی و جمع آوری معتادان متجاهر هیچ مشکلی نداریم و انجام این کار برای ما آسان است، اما نگهداری و درمانشان امری دشوار است.
سردار حاجیان گفت: پلیس فقط وظیفه جمع آوری و ساماندهی معتادان متجاهر را بر عهده دارد.
به گفته معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور سند مالکیت خودرو همان برگه سبز پلیس راهور است که این موضوع بر اساس قانون سند رسمی در مالکیت مطرح است.
سردار حاجیان گفت: براساس ماده هزار ۲۰۷ قانون مدنی، رای هیئت دیوان، نامه دادستان کل کشور و نامه رئیس کمیسیون اصل ۹۰ این موضوع صادق است.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور در مواقع بحران خدمات انتظامی مورد نیاز مردم است، در زمان وقوع بحرانهای طبیعی ساز و کار مشخصی داریم.
سردار حاجیان گفت: در استانهای سیل زده جنوبی کشور بیمارستانهای انتظامی و تجهیزات لجستیکی در اختیار هموطنان قرار گرفت و بیش از ۱۵۰ گشت تحویل استانهای مذکور قرار گرفت و ۷۲ اکیپ برای توزیع بستههای غذایی، دارو و پوشاک در حال فعالیت هستند.
به گفته معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور هیچ مورد سوء امنیتی در استانهای سیل زده نداشتیم.
سردار حاجیان گفت: دهکده سلامت به صورت هوشمند و دانش پایه برای بازگردان معتادان به چرخه جامعه احداث خواهد شد.
به گفته معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور ۹.۲ درصد نسبت به پارسال افزایش فوتی در تصادفات رانندگی داشتیم.
سردار حاجیان گفت: پلیس ۱۹ درصد در پیشگیری از وقوع تصادفات نقش دارد؛ لذا ۳۰ نهاد دیگر نیز در این امر مسئول هستند و باید پای کار بیایند.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور پلیس تمام نقاط حادثه خیز جادهای را مشخص و به نهادهای مسئول هر استان اعلام کرده است.
سردار حاجیان گفت: پلیس به وزارت راه و شهرسازی و شرکتهای خودروساز پیشنهاد کرد که از هوش مصنوعی استفاده کند تا شاهد کاهش تصادفات و اصلاح ترافیک، اصلاح مهندسی جادهها باشیم.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور مردم باید قوانین راهنمایی و رانندگی را رعایت کنند، این اقدام توسط هموطنان انجام نمیشود.
سردار حاجیان گفت: کشته شدن روزانه حدود ۵۰ نفر در تصادفات رانندگی عدد کمی نیست، فرهنگ رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و فرهنگ رانندگی باید توسط دستگاههای مسئول نهادینه شود.
به گفته معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی کشور در بحث آسیبهای اجتماعی در هزار و ۱۰ کلانتری دایره اجتماعی داریم، ۵۲ مرکز مشاور داریم که در حوزههای مختلف به مردم مشاوره میدهند.
سردار حاجیان گفت: این دوایر نگاه دانش بنیان با رویکرد پیش رویدادی برای پیشگیری از وقوع جرم دارند و فعال هستند.
به گفته سخنگوی فرماندهی انتظامی کشور ۶۰۰ هزار پرونده به دوایر اجتماعی ارجاع شده که ۷۲ درصد آنها مختوم به مصالحه شدند.
سردار حاجیان گفت: پارسال ۹۲۳ هزار پرونده به دایره اجتماعی پلیس ارجاع شد که اکثر آنها مختوم به مصالحه شدند و از تشکیل پروندههای قضایی جلوگیری شد.
انتهای پیام/