به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه تارت شکلاتی به ۷۵ گرم کره، ۲۵ گرم پودر بادام، ۵۰ گرم پودر قند، ۳۰ گرم تخم مرغ، ۱۲۵ گرم پودر کیک و یک عدد تابه ۱۸ سانتی متری تارت نیاز دارید.
ابتدا کره و خامه را با همزن مخلوط کنید، سپس تخم مرغ را کم کم اضافه کنید، آرد را در الک بریزید و با بقیه مواد مخلوط کنید و وقتی به شکل خمیر درآمد، در نایلون بپیچید و ۸ ساعت در یخچال بگذارید.
سپس خمیر را پهن کنید (نیازی به ورز دادن نیست) و در قالب قرار دهید و به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید و فویل آلومینیومی پهن کنید و سنگ تارت را اضافه کنید (آلومینیوم بهتر از ورق فر است) سپس در دمای ۳۵۶ درجه فارنهایت /۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵ دقیقه بپزید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/