باشگاه خبرنگاران جوان - چهرههای سیاسی کشور هم مانند بقیه مردم در شبکههای اجتماعی صفحاتی را دارند که در آن نسبت به اتفاقاتی که رخ میدهد پست یا توئیتهایی را منتشر میکنند. برخی از مسئولان حاضر در فضای مجازی، گاهی از این فضا برای اطلاع رسانی و پخش اخبار مربوط به حوزههای تحت اختیارشان نیز استفاده میکنند و به طور مستقیم با مردم در ارتباط و پاسخگوی سوالهای آنها هستند.
بیشتر بخوانید
صفحه رسمی حجت الاسلام ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشور پستی از صحبتهای ایشان در جلسه هیئت دولت را در فضای مجازی منتشر کرد:
"جلسه هیئت دولت روز یکشنبه بصورت کامل به گزارش دهی و اخذ تصمیم برای رفع مشکل سیلزدگان کشور اختصاص پیدا کرد.
در این جلسه وزرای نیرو، کشور، جهاد کشاورزی و معاون اول رئیسجمهور گزارشهایی مفصل از سفر خود به مناطق سیلزده ارائه کرده و استانداران سیستان و بلوچستان، هرمزگان، کرمان و فارس نیز به صورت ویدئو کنفرانس گزارشی از میزان خسارات و آخرین وضعیت امدادرسانی به سیلزدگان ارائه کردند. همچنین روسای کمیته امداد امام خمینی _رحمتاللهعلیه_، بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، ستاد اجرای فرمان امام _رحمتاللهعلیه_ و رئیس ستاد مدیریت بحران کشور در این جلسه گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامههای آتی خود برای امدادرسانی به سیلزدگان ارائه نمودند.
رئیسجمهور:
باید به شکلی برنامهریزی و اقدام شود که خسارات وارده به مردم در زمینه مسکن، شغل و لوازم ضروری زندگی آنها به سرعت جبران و تامین گردد و علاوه بر مبلغ دویست میلیارد تومان که همین امروز به عنوان تنخواه به استانهای سیلزده پرداخت میشود، رئیس سازمان برنامه و بودجه منابع لازم برای رفع نیازهای ضروری و فوری سیلزدگان را محاسبه و تامین نمایند.
درس مهم سیل اخیر در ۴ استان جنوبی و شرقی کشور این بود که باید در اجرای قانون مقابله با بحرانها جدیتر اقدام شود. برابر گزارشهای ارائه شده در مناطقی که لایروبی انجام شده، خسارات سیل کمتر بوده و لذا ستاد مدیریت بحران باید بر اجرای این قانون و به ویژه بخش پیشبینیهای لازم برای بلایای طبیعی، به شکل جدی و موثرتری نظارت کند.
[با اشاره به سالروز شهادت جمعی از هموطنانمان در حادثه پرواز شماره ۷۵۲ اوکراین]: از مسئولان ذیربط در دولت میخواهم که پیگیریهای لازم برای رسیدگی به حقوق قانونی خانوادههای آنان و رسیدگی به درخواستهایشان صورت پذیرد."
محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی خاطره ای را از کتاب حاج احمد، خاطرات سردار شهید حاج احمد کاظمی به مناسب سالگرد شهادت ایشان در صفحه اش منتشر کرد:
"دو هفته قبل از شهادت رفت خدمت حضرت آقا. از ایشان خواست برای شهادتش دعا کنند. آقا هم گفته بودند «شماها واقعاً حیف است بمیرید؛ شماها همهتان باید شهید شوید؛ ولیکن حالا زود است و هنوز کشور و نظام به شما احتیاج دارد. آن روزی که خبر شهادت صیاد را به من دادند، من گفتم صیاد، شایستهی شهادت بود؛ حقش بود؛ حیف بود صیاد بمیرد.». آقا میگفتند این را که احمد شنیده، زده زیر گریه و گفته «إنشاءالله خبر شهادت من را هم به شما بدهند».
احمد منتظر بود. منتظر شهادت بود. عمیقاً غصه میخورد که چرا از قافله جا مانده. همین امر لطافت عجیبی به او داده بود. میدیدی که مثل کوه محکم است، اما در عمق نگاهش چنان مهربانیای نوازشت میکرد که میخواستی قربانصدقهاش بروی. بهترین توصیف را حاجی از حاج احمد میکرد: «احمد هر چیزی که به آن دلخوش بودیم را تداعی میکرد. احمد یادگار همۀ یادگاریهایمان بود؛ یادگارِ همۀ دلبستگیهایمان بود». احمد تداعیِ همۀ خوبیهای زندگی بود.
حالا که دارم کتاب «حاج احمد» را تورق میکنم، یاد آن چهرۀ معصوم و قلب آرام او میافتم. گرچه کلمات نمیتوانستند آن دریای وسیع را توصیف کنند، اما مرور خاطرات او هم غنیمت است. زندگی احمد آنقدر اثرگذار و عمیق است که خاطراتش هم برای آدم یادآور همۀ خوبیهاست. حقیقتاً حیف بود احمد بمیرد.
اطلاعات کتاب: «حاج احمد، خاطرات سردار شهید حاج احمد کاظمی». نوشتۀ محمدحسین علیجانزاده، انتشارات شهید کاظمی. "
عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با انتشار تصویری از روند کاری شرکت پست نوشت:
"امروز سالروز قتل میرزاتقیخان فراهانی یا همان امیر کبیر است. مفهوم دانش و توسعه در ایران دوره معاصر با نام امیرکبیر پیوند خورده و دارالفنون از یادگارهای اوست. بیراه نگفتهایم اگر بگوییم امیر کبیر پیشگام ارتباطات نوین در ایران بوده است. با دستور امیر پستخانه تأسیس شد و برای حفاظت محمولههای پستی در تمامی راههای کشور قراولخانه ساخت.
چاپارهای پستی از تهران به اصفهان، آذربایجان، مازندران، کرمان، خراسان، استرآباد و کرمانشاه در رفت و آمد بودند و محمولههای پستی را به دست صاحبانشان میرساندند. هنوز داغ قتل امیر کبیر بر سینه شیفتگان پیشرفت و توسعه ایران سنگینی میکند.
پست قدیمیترین واحد ارتباطی در کشور ماست که همان نام دیرینه خود را حفظ کرده است، اما امروز تاثیری شگرف و شگفت در ارتباطات و اقتصاد دارد. امروز پست پشتوانه اقتصاد دیجیتال است و تسهیلکننده خدمات عمومی، با کارکنانی پرتلاش و وظیفهشناس که به سازمان و کارشان متعصب و وفادارند.
پست این روزها در حال پوستاندازی و تحول است و گامهای بلندی به سوی اصلاح فرآیندها و هوشمندسازی برداشته. به زودی مدرنترین مرکز مکانیزه و هوشمند تجزیه و مبادلات در پست آغاز به کار میکند و فصل جدیدی از خدمات پستی رقم خواهد خورد.
درجریان مشکلات همکاران عزیزم در شرکت ملی پست هستم و برای حل آنها اقدامات اساسی در جریان است که انشالله در آینده اطلاع رسانی خواهد شد."
مصطفی قمری وفا، مدیر روابط عمومی بانک مرکزی جزئیات افزایش سقف و کف ریالی حوالههای انتقال وجه ساتنا و پایا در حسابش منتشر کرد:
"جزئیات افزایش سقف و کف ریالی حوالههای انتقال وجه ساتنا و پایا
طبق دستورالعمل جدید بانک مرکزی:
کف مبلغ پرداخت در ساتنا از ۱۵ به ۵۰ میلیون تومان
و سقف مبلغ پرداخت در پایا از ۵۰ به ۱۰۰ میلیون تومان افزایش یافت."
انتهای پیام/