مدیرعامل کشتیرانی گفت: با استفاده از حمل ونقل ترکیبی عملیاتی، کالا از مبدأ هند به بندر چابهار و در ادامه به روسیه و اروپا ترانزیت خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان -  مدرس خیابانی گفت: از طریق حمل و نقل ترکیبی و اتصال بندر چابهار به شبکه راه آهن ، کالا از هند وارد بندر چابهار شده و به بنادر شمالی کشور و سپس به بنادر روسیه در دریای خزر گسیل می‌شود، پس از آن در دو مسیر به سمت مسکو و سن پترزبورگ در روسیه رسیده از آنجا نیز به شمال اروپا حمل می‌شود.

به گفته مدیرعامل کشتیرانی، با اجرای  راهبرد ملی احیاء کریدور شمال- جنوب،  این مسیر حمل از منظر اقتصادی در بلندمدت سودآور خواهد بود و از منظر سیاسی و توسعه روابط کشور در سطح بین‌الملل نیز این مسیر حمل و نقلی قادر به ایجاد تحولاتی مثبت است.

برای افزایش تبادلات بین‌المللی اولویت‌دهی به تکمیل کریدور‌های بین‌المللی و برقراری ترانزیت  با کشور‌های همسایه و سایر کشور‌ها در راستای منافع مشترک اقتصادی و تقویت حمل و نقل ترکیبی در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کشتیرانی ، حمل ونقل
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۱۲ ۲۵ دی ۱۴۰۰
تقویت ناوگان ترانزیتی ایران در دریای خزر از لحاظ به روز رسانی کشتی های کانتینربر و خرید کشتی رو رو ضروری است تا این مسیر انشاالله به نتیجه عالی برسد !!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۲ ۲۱ دی ۱۴۰۰
بدبخت ما مردم دیگه سیب زمینی هم گیرمون نمیاد
آخرین اخبار