باشگاه خبرنگاران جوان بیرجند - عباس زاده به حجم بارندگیهای سنگینی که در طی هفته گذشته در سطح استان اتفاق افتاده اشاره کرد و به تشریح اقدامات، تمهیدات و تدابیر ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستانها در کلیه مباحث زیرساختی پرداخت.
او گفت: در پی اعلام پیش بینیهای هواشناسی و سازمان مدیریت بحران کشور، با دستور ویژه شخص استاندار، تعداد ۱۰۲ تیم امدادی و عملیاتی استان، طی بازه زمانی اعلام شده به حالت آماده باش کامل در آمدند تا خدمات رسانی مطلوبی را به هم استانیها ارائه کنند.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی به بازدید تیمهای کارشناسی دستگاههای ذی مدخل از نقاط سیل خیز اشاره کرد و گفت: طی این بازدیدها، علاوه بر برنامه ریزی جهت تقویت سیل بندها و دیوارهای حفاظتی، بررسی کانالهای جمع آوری آبهای سطحی شهری و روستایی و همچنین مستحدثات راهها و محورهای مواصلاتی مورد تأکید بود.
بیشتر بخوانید
او آمار بارشها را طی روزهای گذشته به ویژه در مناطق جنوبی استان، بی سابقه خواند و گفت: با اطلاع رسانی گسترده جهت آگاهی بخشی هم استانیها و آماده باش کامل نیروها، به لطف و عنایت خداوند، هیچ گونه تلفات جانی ناشی از سیلاب گزارش نشد و علیرغم حجم ۱۰۰ میلی متری بارشها در یک بازه زمانی چند روزه تخریب و خسارت به واحدهای مسکونی کاهش چشمگیری داشته است.
عباس زاده گفت: با توجه به ماهیت رگباری بارشهای استان، در بخشهای زیرساختی و زیربنایی از جمله راهها و محورهای مواصلاتی، قنوات، مزارع، باغات و همچنین شریانهای حیاتی آب و برق شاهد بودیم که مجموع خسارتها در همه بخشهای زیرساختی و همچنین زیر بخش کشاورزی به نسبت گذشته کمتر بوده است.
سرپرست معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: حجم خسارتها در این دوره بارشها بیش از ۱۸۰ میلیارد تومان بوده که نسبت به حجم و شدت بارشهای مشابه که در سنوات گذشته در استان اتفاق افتاده خسارتها با کاهش ۳۱ درصدی همراه بوده است.
انتهای پیام/ ر