یک سیارک در ۱۹ ژانویه با سرعت ۷۶۰۰۰ کیلومتر در ساعت از نزدیکی زمین عبور خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - سیارکی با عرض ۱ کیلومتر قرار است هفته آینده از کنار زمین بگذرد. به گفته ناسا، این سنگ فضایی غول پیکر در صبح روز چهارشنبه ۱۹ ژانویه (AEST) از فاصله ۱.۲ میلیون کیلومتری یا بیش از پنج برابر فاصله زمین و ماه از کنار زمین عبور خواهد کرد.

به گزارش وبسایت 7news، کارشناسان فضایی می‌گویند احتمال کمی وجود دارد که سیارک وارد جو زمین شود؛ بنابراین خطری سیاره زمین را تهدید نمی‌کند. این سیارک که با نام ۷۴۸۲ (۱۹۹۴ PC۱) شناخته می‌شود، اولین بار در سال ۱۹۹۴ کشف شد و با سرعت ۷۶۰۰۰ کیلومتر در ساعت در حرکت است. احتمال کمی وجود دارد که اخترشناسان آماتور بتوانند این سیارک را با چشم غیر مسلح ببینند، اما می‌توان از طریق نمودار Earthsky و با استفاده از تلسکوپ آن را رصد کرد.

سیارکی در نزدیکی زمین

گفتنی است که ناسا در سال گذشته ماموریتی را برای آزمایش تکنیکی به سبک هالیوود برای محافظت از زمین در برابر سیارک‌ها انجام داد. این آژانس فضایی در نوامبر ۲۰۲۱ فضاپیمایی را پرتاب کرد که در حال حاضر به سمت قمر کوچکی در حرکت است و عمداً با آن برخورد خواهد کرد. در این ماموریت که به عنوان مأموریت DART یا آزمایش تغییر جهت دوگانه سیارک شناخته می‌شود، فضاپیما به سمت دیمورفوس، قمر کوچکی که به دور سیارک دیدیموس نزدیک زمین می‌چرخد، هدف قرار می‌گیرد.

لازم به ذکر است که این آزمایش در سپتامبر ایده ای را آزمایش خواهد کرد که فضاپیما می‌تواند یک سیارک بالقوه خطرناک را به حرکت درآورد و مسیر آن را به اندازه کافی تغییر دهد تا از زمین در برابر برخورد محافظت کند.


بیشتربخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.