باشگاه خبرنگاران جوان قم -اسفندیار دریکوندی مدیرکل گمرکات قم گفت: طیسالهای اخیر زیرساختهای خوبی در عرصه فعالیتهای تجاری استان قم به خصوص در حوزه گمرکات ایجاد شده و امکان پاسخگویی مناسب به نیازهای فعالان اقتصادی در حوزه صادرات و واردات فراهم است.
مدیرکل گمرکات قم گفت: افزایش میزان صادرات درقم طی امسال نشان از بالا رفتن توان تولید واحدهای صنعتی فعال در استان دارد و این موضوع نشانگر موقعیت ممتاز قم برای حضور فعالان بخشخصوصی و سرمایهگذاران علاقهمند به فعالیتهای اقتصادی در این استان است.
او گفت: علاوه براین، قم با داشتن مکانهای خاص برای فعالیتهای تجاری در سطح بینالمللی همچون منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان، شرایط مطلوبی برای تولید و صادرات کالاها با استفاده از امتیازهای ویژه درنظر گرفته شده برای فعالیت در این منطقه دارد.
منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان بهعنوان مهمترین و نزدیکترین منطقه ویژه اقتصادی به مرکز سیاسی - اقتصادی کشور، واقع در مسیر جاده ابریشم، راهآهن سراسری و بزرگراههای اصلی شمال - جنوب و شرق - غرب ایران بوده و جهت برقراری ارتباط با اروپا، کشورهای آسیای میانه و خلیجفارس بهمنظور تولید، صادرات و ترانزیت کالا، موقعیتی ممتاز داشته و قادر است نقش تعیینکنندهای در اقتصاد کلان منطقه و کشور ایفا نماید.
دریکوندی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به این که میزان کالاهای صادر شده از گمرکات استان قم طی ۹ ماه سپری شده از امسال به ۲۰۵ میلیون دلار رسید، گفت: از ابتدای سال تا پایان آذرماه کالاهای قم رقالب چهارهزار و ۹۱ اظهارنامه و وزن ۱۸۰هزار و ۶۰۸ تن از گمرکات قم به بازارهای بینالمللی صادر شدهاست.
مدیرکل گمرکات قم گفت: گمرکات قم با تسهیل فرآیند ترخیص واردات تجهیزات و ماشین آلات مورد استفاده در واحدهای صنعتی، تلاش دارد چرخه تولید در استان روند رو به رشد خود را حفظ کند و بهرهبرداران بتوانند با استفاده از فناوری روز، سطح کمی و کیفی محصولات خود را ارتقا دهند.
قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، درودگران، فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هر کدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
انتهای پیام/ح