باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - مسعود فیروزی گفت: این استان با داشتن هفت تا ۱۰ هزار معتاد متجاهر برای نگهداری آنها با کمبود مکان مواجه است؛ از این تعداد بین پنج تا هفت هزار معتاد متجاهر در مشهد هستند.
امروز افراد خیر به این نتیجه رسیدهاند که به این موضوع ورود پیدا کنند و دیدگاه و نگاهشان به معتادان متجاهر را تغییر دهند و این را بپذیرند که این معتادان متجاهر، مجرم نیستند بلکه زخم خورده یک سری پدیدههای اجتماعی اند و باید به این افراد کمک کرد تا سلامتشان را بازیابند و دوباره به جامعه و زندگی خود بازگردند.
او گفت: در حال حاضر از این تعداد، چهار هزار معتاد متجاهر در مراکز نگهداری معتادان متجاهر نگهداری میشوند که یکی از مهمترین مسالهها و مشکلات این مراکز، کمبود مکان است چرا که این افراد در دوران شیوع کرونا باید بر اساس پروتکلهای بهداشتی نگهداری شوند تا سلامت خود را بازیابند و سپس با حداقل ریزش بتوانند به جامعه و زندگی خود بازگردند.
مدیرکل بهزیستی خراسان رضوی گفت: نگهداری از معتادان متجاهر تنها با نگاه حاکمیتی و اعتبارات دولتی امکان پذیر نیست و این کار جز با همکاری و مشارکت مردمی و خیرین محقق نخواهد شد.
فیروزی گفت در این راستا نقش رسانهها، نقشی اساسی است چرا که میتوانند با رسانهای کردن این مسایل، مردم و خیرین را پای کار بیاورند تا با مشارکت آنان گامهای موثری در ارتقای سلامت جامعه برداشته شود.
انتهای پیام//م.ج