حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی سازمان با حضور در منزل شهید علی‌محمدی با خانواده این شهید دیدار و گفتگو کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - همزمان با سالروز شهادت دکتر مسعود علی‌محمدی، اولین شهید هسته‌ای کشور، حسین قرایی مدیرکل روابط عمومی سازمان با حضور در منزل شهید علی‌محمدی با خانواده این شهید دیدار و گفتگو کرد.

مسعود علی‌محمدی روز سوم شهریور سال ۱۳۳۸ در تهران به دنیا آمد. او از جمله شهدای هسته‌ای ایران بود که مورد هدف حمله ناجوانمردانه اقدامات تروریستی قرار گرفت و در سال ۸۸ به شهادت رسید.

منصوره کرمی همسر شهید علی محمدی می گوید دکتر علی‌محمدی فردی دست یافتنی و مانند سایر استادان دانشگاه اهل پژوهش بود. هیچوقت دوست نداشت خودش را متمایز از دیگران بداند و به نظرم این شخصیت‌ها که بسیار هدفمند زندگی می‌کنند می‌توانند افرادی دست‌یافتنی برای جوانان باشند.

او با یادآوری روز‌های تلخ شهادت همسرش در سال ۸۸ گفت: مسعود را جلوی در خانه ترور کردند و اولین کسی که صحنه ترور را دید من بودم و این آثار روحی بدی برای همه ما داشت.  او عاشق خانواده اش بود و یکی از بهترین تفریحاتش پیاده روی از خانه (خیابان قیطریه) تا امامزاده صالح بود و بسیار مقید بود که به نماز جماعت مغرب برسد. او مانند هر پدری دوست داشت داماد شدن پسرش و عروس شدن دخترش را ببیند، اما قسمتش شهادت شد.

حسین قرایی نیز ضمن گرامیداشت نام این دانشمند هسته‌ای گفت: یاد و نام شهدا همیشه در دل‌ها زنده است و شهید علی‌محمدی مظلومیتی مضاعف داشته‌است. در شناخت او همین بس که خود را بالاتر از دیگران نمی‌دید و باوجود جایگاه علمی‌اش که او را از دیگران متمایز می‌کرد انسانی دست‌یافتنی و مردمی‌بود.

در پایان این دیدار مصطفی جمشیدی داستان‌نویس تازه‌ترین اثرش «طف‌نامه» را به این خانواده اهدا کرد و با اهدای «پرتره شهید علی محمدی» اثر مرتضی شهریاری یاد و نام این شهید بزرگوار گرامی داشته شد.

انتهای پیام/ 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار