به گزارش روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان، ایوب کرد گفت: ۷۶۱ هزار و ۵۷۱ تن کالا در این مدت از طریق پایانه مرزی میرجاوه به کشور پاکستان صادر شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته با ۴۵۶ هزار و ۲۴۶ تن رشد ۶۷ درصدی در تناژ را نشان میدهد.
او گاز مایع، گوجه فرنگی و هیدرو کرین را از جمله اقلام صادراتی از پایانه مرزی میرجاوه در این مدت عنوان کرد .
به گفته مدیر کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سیستان و بلوچستان پایانه مرزی میرجاوه به دلیل نزدیکی به مراکز جمعیتی کشور پاکستان از فعالترین پایانههای مرزی کشور محسوب میشود که علاوه بر نقش آفرینی در توسعه مناسبات اقتصادی اشتغالزایی زیادی برای مردم استان به همراه داشته است.
او گفت: با توجه به اینکه این استان با وجود مشکلات فراوان نظیر خشکسالی روبرو است که بسیاری از حوزههای اقتصادی را تحت تاثیر قرار داده است به همین دلیل رشد و توسعه پایانههای مرزی استان به ویژه پایانه مرزی میرجاوه به منظور رونق مبادلات مرزی و ایجاد اشتغال مورد توجه این اداره کل قرار گرفته است.
کرد می گوید: در این راستا این اداره کل به منظور افزایش داد و ستد مرزی و گسترش همکاری متقابل اقتصادی با کشورهای افغانستان و پاکستان طرح جامع توسعه پایانههای مرزی را مورد توجه ویژه قرار داده است.
او گفت" توسعه اقتصاد منطقهای و حمل و نقل بین المللی، افزایش مبادلات با کشورهای همسایه و پذیرا بودن خیل عظیم زائران پاکستانی عتبات عالیات از جمله مهمترین ظرفیتهای پایانه مرزی میرجاوه است که در صورت تکمیل طرح توسعه سالن مسافری آن شاهد تسهیل و سرعت بخشی به جابجایی و تردد مسافران، ترانزیت و حمل و نقل بین المللی کالا در این مرز بین المللی خواهیم بود.
انتهای پیام/ع