باشگاه خبرنگاران جوان ایلام - با هدف ارتقا کیفیت و شاخصهای سلامت مرغ مصرفی مردم و پیشگیری از کشتار غیر مجاز مرغ و همچنینن پیشگیری از توزیع مرغ فلهای و سنتی در بازار کارگاه قطعه بندی مرغ و بسته بندی به صورت منجمد و بهداشتی که تنها کارگاه قطعه بندی مرغ منجمد در حوزه جنوب استان است در دره شهر راه اندازی شد.
این کارگاه با هدف تهیه و تامین مرغ مورد نیاز مردم در بستههای مختلف تهیه و مستقیما در اختیار مراکز توزیع قرار میگیرد .
دسترسی آسان مردم به کالای مصرفی، اطمینان از سلامت مرغ مصرفی و تعادل در بازار و اشتغالزایی پنجاه نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم اردستاوردهای این واحد تولیدی است.
در این کارگاه سالانه بیش از هفت هرار ودویست تن مرغ منجمد تهیه و به بازارهای مصرف داخل و خارج استان صادر میشود.
انتهای پیام/ د