باشگاه خبرنگاران جوان ساری-سرهنگ محمدزمان شالیکار گفت: در پی وصول مرجوعه قضائی به این پلیس مبنی بر برداشت غیرمجاز ۵۰۰ میلیون ریال و ۱۳ پرونده مشابه، موضوع با جدیت در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.
ماموران در بررسیهای تخصصی خود متوجه شدند، کلاهبرداران از طریق راه اندازی دستگاه اسکیمر در یکی از نانواییهای شهرستان بابل، اقدام به کپی برداری از کارت عابر آنها کرده و با تحصیل مال نامشروع وجوه حاصله کلاهبرداری شده، اقدام به خرید تلفن همراه، دریافت نقدی از دستگاه خودپرداز و در نهایت برای خرید رمز ارز دیجیتال استفاده میکردند.
به گفته سرهنگ شالیکار متهمان در تاریکی شب با ماسک، کلاه و دستکش اقدام به خرید و برداشت وجه میکردند.
با بررسیها و تلاش کارشناسان پلیس فتا، هویت یکی از متهمان شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شد.
به گفته سرهنگ شالیکار متهم در بازجویی اولیه منکر هرگونه بزه انتسابی شد که در ادامه تحقیقات فنی و پلیسی صورت گرفته و مواجه با ادله انکار ناپذیر زبان به اعتراف گشود و عنوان داشت؛ با همکاری یکی از دوستانش اقدام به کپی کارتهای بانکی از طریق دستگاه کارتخوان مستقر در نانوایی کرده است.
ماموران ضمن شناسایی همدستش با دستور قضائی متهم را دستگیر و تمامی تجهیزات دخیل در بزه انتسابی به همراه آدرس والت کیف پول الکترونیکی که وجوه مسروقه پس از شستشو تبدیل به ارز دیجیتال شده بود در منزل متهم کشف کردند.
به گفته فرمانده انتظامی شهرستان بابل متهمان با طراحی دستگاه اسکیمر با استفاده از سخت افزار و نصب آن بر روی دستگاه کارتخوان نانوایی اقدام به کپی کارت ۳۰ نفر از مشتریان کردند.
افراد هنگام خرید با کارت بانکی و انجام عملیات بانکی با دستگاه پوز سیار، حتماً رمز اول توسط دارنده کارت زده شود و از در اختیار گذاشتن رمزهای بانکی خود به دیگران و فروشندهها خودداری کنید و فروشنده موظف است که دستگاه کارخوان (pos) را در اختیار خریدار قرار دهد.
انتهای پیام/س