واحدهای پرورش شترمرغ در جوین افزایش یافت

مدیر جهاد کشاورزی جوین از افزایش واحدهای پرورش شترمرغ در این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان  مشهد - علی اکبر قارزی گفت: هم اینک ۱۰ واحد پرورش شتر مرغ با ظرفیت بیش از هزار قطعه و تولید سالانه ۳۱ تن گوشت در این شهرستان فعال است که این تعداد در سال گذشته هشت واحد بود.

او گفت: پرورش شترمرغ به عنوان صنعتی نوپا با ارزش افزوده بالا در شهرستان جوین نقش مهمی در افزایش اشتغال زایی دارد.

تولید و پرورش شتر مرغ در روستا‌های شهرستان جوین حرفه نوپایی است که ترویج آن به منظور اقتصاد مقاومتی منجر به افزایش درآمدزایی و اشتغال می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی جوین گفت: شترمرغ معمولا در سن هفت تا هشت ماهگی با وزن متوسط ۹۰ تا ۱۱۰ کیلو به مرحله کشتار می‌رسد.

انتهای پیام//م.ج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار