باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - داریوش ورناصری صبح امروز در آیین کلنگزنی مجتمع شبانهروی دانشآموزی عشایری شهرستان سیب و سوران گفت: یکی از کارهای اصلی طی این سالها که در سازمان نوسازی مدارس شکل گرفته رسیدگی به فضاهای آموزشی عشایری کشور است.
او می گوید: اولویت اول ما امال احداث فضاهای آموزشی مربوط به عشایر است. امروز که در خدمت شما هستیم این پروژهها آغاز شده و امیدواریم با توجه به تامین اعتبار خوبی که صورت گرفته و با کمک همکاران ما در سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس و استانها این پروژهها در اسرع وقت انجام شود.
او گفت: امروز مدرسه شبانهروزی برای دانش آموزان عشایری در روستای حق آباد شهرستان سوران کلنگ آن بر زمین زده شد.
به گفته معاون سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با توجه به بازدیدها و بررسیهایی که از نقاط مختلف کشور داشتهایم، به مراتب از دیگر نقاط، عقبماندگیهای بیشتری در بحث فضاهای آموزشی در استان سیستان و بلوچستان وجود داشت، بنابراین چند موضوع را در سیستان و بلوچستان پس از بررسی و جمعبندی در دستور کار قرار دادیم.
او گفت: نخستین مورد حذف مدارس خشتی و گلی بود که هدفگذاری انجام شد و با توفیق الهی محقق شد و اکنون ما میتوانیم بگوییم که فضای آموزشی که از خشت و گل درست شده باشد در استان نداریم.
به گفته ورناصری دومین مورد بحث مدارس شبانهروزی است که نتیجه بررسی کارشناسان این بوده که آنچه میتواند مشکل دانشآموزان خصوصاً دانشآموزان عشایری را حل کند، احداث خوابگاه و مدارس شبانهروزی است و در دستور کار قرار دارد.
او گفت: سومین مورد هم احداث هنرستانهای فنی-حرفهای و کار و دانش است که امیدواریم با توجه ویژهای که دولت و نمایندگان شما در مجلس شورای اسلامی به این موضوعات دارند، هرچه سریعتر عملیاتی شود.
همزمان با حضور معاون فنی و نظارت سازمان نوسازی مدارس کشور در شهرهای استان سیستان و بلوچستان عملیات ساخت هفت پروژه عمرانی شامل سه مدرسه شبانهروزی در شهرستانهای تفتان، خاش و سیب و سوران، دو هنرستان در شهرستان مهرستان و دو مدرسه در شهرستان خاش آغاز شد.
انتهایی پیام/ع