باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - محمد پهلوان گفت: ما به صورت معمول برای کسانی که علائم ویروس کرونا را داشته باشند تست pcr و یا تست رپید انجام می دهیم و در صورتی که علائم بالینی فرد شک را به سمت سویه امیکرون ببرد تست فرد به آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی مشهد فرستاده خواهد شد.
ابتلا به امیکرون در خراسان رضوی در حال افزایش است و با توجه به قدرت سرایت پذیری بالای این ویروس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در همه سطوح اعم ازمراکز خدمات جامع سلامت منتخب، درمانگاهها و بیمارستانها در حالت آماده باش برای خدمات رسانی به بیماران و مراجعان است.
بیشتر بخوانید
به گفته او علائم در سویه امیکرون خیلی شدید نیست اما چیزی که مهم است این است که قدرت سرایت بسیار بالایی دارد، کسانی که مشکوک به این سویه هستند باید بین یک هفته تا ۱۰ روز از دیگران و مخصوصا افراد سالمند و دارای بیماری زمینه ای دوری کنند؛ تاکنون ۲۴۹ نمونه مثبت سویه امیکرون در مشهد کشف شده است.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تحقیقات و پژوهش ها نشان داده افرادی که واکسن کرونا تزریق نکرده اند یا از زمان تزریق دوز دوم آنها بین چهار تا پنج ماه گذشته است بیشتر در خطر ابتلا هستند و کسانی که دوز سوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند معمولا به نوع خفیف تر مبتلا شده اند.
انتهای پیام//م.ج.