باشگاه خبرنگاران جوان یزد - حسینی پور گفت: خرانق به لحاظ آب شیرین و خاک مناسب از مکانهای مهم برداشت محصول زردک در کشور محسوب میشود.
او گفت: در حال حاضر سطح زیر کشت این محصول ۶۰ هکتار است که با متوسط عملکرد ۳۰ تن محصول از آن برداشت میشود.
حسینی پور گفت: قلیه زردک، ترشی و مربای این محصول نیز تهیه می شود و علاقهمندان زیادی دارد.
به گفته مدیر جهادکشاورزی اردکان، فصل برداشت این محصول ازاوایل دی آغاز میشود و به بازار استانهای همجوار عرضه میشود.
دهقان کارشناس تغذیه گفت: زردک یا هویج ایرانی منبع غنی از آنتی اکسیدان ها، پتاسیم و ویتامین ها است که برای حفظ سلامت قلب مفید است و از بروز بسیاری از بیماریها پیشگیری میکند. البته فیبرهای فراوان آن نیز در بهبود عملکرد رودهها نقش دارد.
انتهای پیام/ی