باشگاه خبرنگاران جوان مشهد - ناصر شعربافیان گفت: در یک ماه گذشته با آغاز بازرسیها ۹هزار و ۷۹۴ مورد بازرسی از واحدهای اقتصادی در استان انجام و ۹۸۵ پرونده تخلف برای واحدهای مختلف تشکیل شده است.
او گفت: بر اساس قانون انتزاع امور نظارت و بازرسی بخشی از محصولات خاص کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است.
در حال حاضر ۳۶ نفر از مجموعه سازمان صمت استان و ۱۰۸ نفر از کارکنان جهاد کشاورزی شهرستانها در خصوص بازرسیها فعالیت میکنند. به همین تعداد نیز از بسیجیان افتخاری داوطلب نیز نیرو جذب شده که مورد آموزش قرار گرفتهاند.
سرپرست مدیریت نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: در یک ماه گذشته با آغاز بازرسیها ۹۷۹۴ مورد بازرسی از واحدهای اقتصادی استان انجام و ۹۸۵ پرونده تخلف برای واحدهای مختلف تشکیل شده است. ارزش ریالی پروندههای تشکیل شده بیش از ۱۷ میلیارد ریال است.
او گفت: این پروندهها به سازمان تعزیرات حکومتی استان ارجاع شده که بیشترین تخلفات مربوط به گرانفروشی، کمفروشی و تقلب، عرضه خارج از شبکه و عدم درج قیمت در محصولات و نرخنامه خدمات است.
شعربافیان گفت: بازرسیها بیشتر در زمینه کالاهایی همچون نهادههای دام و طیور اعم از جو، کنجاله سویا، سبوس گندم و کودهای شیمیایی است. به غیر از این موارد بازرسی در خصوص محصولاتی مانند قند، شکر، روغن نباتی، گوشت قرمز، مرغ، تخممرغ، گندم، آرد و نان از اولویتهای ما به شمار میآیند.
سرپرست مدیریت نظارت و بازرسی محصولات کشاورزی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: سامانه پیامکی ۳۰۰۰۷۶۵۵۵۵ پل ارتباطی ما با مردم بوده و برای دریافت گزارشات مردمی پیرامون تخلفات بیان شده به خصوص در رابطه با گرانفروشی و احتکار در نظر گرفته شده است.
او گفت: زمانی که پروندهها به سازمان تعزیرات حکومتی استان ارسال میشود، بسته به تخلفی که واحد اقتصادی مرتکب شده است، نسبت به صدور حکم و رای برای آن اقدام میشود. به این دلیل که در جهاد کشاورزی، ارسال پرونده به تعزیرات امری است که به تازگی رخ میدهد، درخواست کردهایم بدون توجه به اینکه کدام مرجع، تخلف واحد اقتصادی را به تعزیرات فرستاده است، خود تعزیرات به سوابق صدور آرا برای واحدهای اقتصادی متخلف معرفی شده مراجعه کنند و بر مبنای تکرار تخلف رای صادر کنند.
انتهای پیام//م.ج