باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - مجید فیاضی گفت: کشت پیاز در ایرانشهر در آبانماه صورت میگیرد و کار برداشت این محصول اوایل اسفند آغاز و پیشبینی میشود از این سطح زیر کشت، بیش از۱۶ هزار تن پیاز برداشت شود.
او می گوید: از هر هکتار زمین، به طور متوسط ۵٠ تن پیاز در ایرانشهر برداشت میشود.
او گفت: پیاز قابل کشت در این شهرستان از ارقام تگزاس و پریماورا است.
به گفته مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر عملیات خزانه داری کشت بذر پیاز اواخر مرداد آغاز میشود و در آخر آبان و اوایل آذرماه نشاء به دست آمده به زمین کشاورزی منتقل میشود.
او می گوید: کشت این ارقام از پیاز در شرایط آب و هوایی این منطقه علاوهبر کیفیت بالا به آفت کشهای کمتری هم نیاز دارد.
فیاضی گفت: پیاز ایرانشهر علاوه بر استان در بازار استان های تهران، اصفهان، فارس، خراسان رضوی و جنوبی به فروش میرسد.
او گفت: حدود ۴۵۰ نفر به صورت مستقیم در زمان کاشت و برداشت این محصول مشغول به کار می شوند.
انتهای پیام/ع