رییس فدراسیون شمشیربازی گفت: اردوی تیم ملی شمشیربازی ایران به منظور توسعه و آشنایی مردم با این رشته بهمن‌ماه به میزبانی سیستان و بلوچستان برگزار می‌شود.

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - فضل الله باقر زاده  گفت  :  سیستان و بلوچستان  مهد استعداد‌های درخشان است تاریخ ثابت کرده که هر زمانی امکانات مناسب در اختیار جوانان این منطقه قرار گرفته، در تمامی عرصه‌ها بویژه میادین ورزشی می‌توانند درخشان ظاهر شوند و در اکثر رشته‌های ورزشی این ظرفیت وجود دارد.

او می گوید: سیستان و بلوچستان یکی از استان‌هایی است که اگر امکانات خوبی در اختیار جوانانش قرار گیرد از نظر حرکت، رشد حرکتی و یادگیری می‌توانند در تمام رشته‌ها حرف‌هایی برای گفتن داشته باشند.

به گفته رییس فدراسیون شمشیربازی   رشته شمشیربازی ریشه در تاریخ دارد و نخستین بار در المپیک ۱۸۹۶ آتن که در ۹ رشته برگزار شد حضور پیدا کرد و از همان تاریخ تاکنون در المپیک حضور داشته است.

او  گفت: شمشیربازی در طول تاریخ حضور فعالی داشته و نزد ایرانیان جایگاه خوبی دارد.

باقرزاده گفت: سیستان و بلوچستان استانی تاریخی است و در واقع می‌توان از آن به عنوان مهد شمشیربازی نیز یاد کرد.

او گفت:  اگر سیستان و بلوچستان حمایت‌های لازم را از شمشیربازی به عمل نیاورد و حداقل زیرساخت‌ها را برایشان فراهم نکند نمی‌توانیم به توسعه این رشته کمک کنیم.

به گفته او  اخیرا مربیان تیم ملی با هزینه فدراسیون برای آموزش جوانان و نوجوان سیستان و بلوچستان به این استان اعزام شدند و حدود ۱۰ روز آموزش‌های لازم را ارئه دادند همچنین بزودی نیز مربی اسحله اپه به این خطه اعزام می‌شود.

رییس فدراسیون شمشیربازی گفت: تلاش می‌کنیم که اردو‌های تیم ملی را در سیستان و بلوچستان با هزینه فدراسیون برگزار کنیم.

باقرزاده گفت: چندین مرحله به این استان سفر کردم، از مردمانی سخت‌کوش، زحمت‌کش و دلاور برخوردار است، هر کاری از دستم برآید برای استان انجام می‌دهم، اما نیاز دارد که مسوولان استانی هم به شمشیربازی توجه کنند این رشته المپیکی بوده و بیش‌از ۳۰ مدال در المپیک و ۴۸ مدال در بازی‌های آسیایی دارد.

او می گوید:  می‌توانیم با حمایت‌ها و استعدادیابی‌هایی که انجام می‌دهیم، نوجوانان و جوانان خوبی را شناسایی کنیم که این ورزشکاران نه تنها در ایران بلکه در سطح منطقه، آسیا و حتی جهان بدرخشند چراکه این استان که از نظر جوانان دلاور جایگاه خاصی دارد می‌تواند با سرعت در این رشته رشد کند.

باقرزاده با تاکید بر لزوم حمایت مدیرکل، استاندار و فرمانداران از هیات شمشیربازی سیستان و بلوچستان گفت: ما نیز در فدراسیون هر کاری که در توانمان باشد برای شمشیربازی استان انجام می‌دهیم تجهیزات این رشته گران است با این وجود امکاناتی را در اختیار ورزشکاران این استان گذاشته‌ایم این روند ادامه پیدا می‌کند و آموزش‌ها هم با هزینه فدراسیون دنبال می‌شود.

او می گوید: با توجه به اهمیت سیستان و بلوچستان کلاس‌های آموزشی، داوری و مربیگیری به صورت رایگان در این استان برگزار خواهد شد و مبلغ دریافتی برای حق ثبت‌نام نیز به هیات تعلق می‌گیرد و بهمن ماه اردوی تیم ملی در استان برگزار می‌شود که هزینه‌ها از سوی فدراسیون پرداخت خواهد شد، اما انتظار می‌رود استان در اختصاص مکان تمرین همکاری کند.

رییس فدراسیون شمشیربازی گفت: همچنین تلاش می‌کنم ۳۰۰ میلیون ریال تجهیزات شمشیربازی به سیستان و بلوچستان اهدا شود و برای تامین تجهیزات سیستم اداری این استان نیز ۱۰۰ میلیون ریال کمک خواهیم کرد.

انتهای پیام

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.