مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید که موجب طوفانی شدن و افزایش ارتفاع امواج دریا می‌شود، از اوایل وقت جمعه دریای عمان، تنگه هرمز، مناطق ساحلی و مناطق دور از ساحل را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان - محسن حیدری  گفت: وزش باد شدید که موجب طوفانی شدن و افزایش ارتفاع امواج در دریا می‌شود، از اوایل وقت جمعه اول بهمن ماه دریای عمان، تنگه هرمز، مناطق ساحلی و مناطق دور از ساحل را تحت تأثیر قرار خواهد داد.

به مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان این سامانه که اختلال در فعالیت‌های دریایی را به دنبال دارد و می‌تواند موجب غرق شدن قایق‌های سبک و شناور‌ها نیز شود، تا صبح شنبه دوم بهمن‌ماه ادامه خواهد داشت.

او می گوید:  همچنین هشدار نارنجی توسط این اداره‌کل در پی نفوذ توده هوای سرد به سایر نقاط استان صادر شده که این سامانه پیش از ظهر روز جمعه اول بهمن ماه فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

او وزش باد شدید و خیلی شدید، خیزش گرد و خاک و کاهش دمای ۸ تا ۱۰ درجه‌ای دما را از جمله پدیده‌های غالب این سامانه عنوان کرد و گفت: فعالیت این سامانه تا بعدازظهر شنبه دوم بهمن ادامه خواهد داشت و مناطق تحت تاثیر این سامانه در روز جمعه تمامی شهرستان‌های استان و در روز شنبه شهر‌های زابل، زهک، هامون، هیرمند، نیمروز، جنوب ایرانشهر، بمپور، چابهار، دشتیاری، دلگان، راسک، زرآباد، سراوان، سرباز، سیب و سوران، فنوج، قصرقند، کنارک، گلشن، لاشار، مهرستان و نیکشهر خواهد بود.

حیدری همچنین ضمن اشاره به صدور هشدار نارنجی کشاورزی اداره‌کل هواشناسی برای اکثر نقاط استان از روز جمعه اول بهمن‌ماه از ادامه دار بودن این هشدار تا روز یکشنبه ۳ بهمن ماه خبر داد.

او با تاکید بر وزش باد شدید و کاهش محسوس دمای هوا و یخبندان شبانه به ویژه در مناطق کوهستانی و سردسیر گفت: با توجه به کاهش دید در جاده‌های مواصلاتی استان، جدا شدن سقف‌های موقت و خسارت به تابلو‌های تبلیغاتی و احتمال سقوط مصالح از ساختمان‌های نیمه‌کاره، از مردم استان درخواست می‌شود از مسافرت‌های غیرضروری بپرهیزند، از محکم بودن تابلو‌ها و سقف‌های موقت نیز اطمینان حاصل کنند.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان کنترل دما، رطوبت و تهویه در گلخانه‌ها، مرغداری‌ها و دامداری‌ها و صرفه‌جویی در حامل‌های انرژی را با توجه به کاهش محسوس دما ضروری دانست .

او گفت:خطر سرمازدگی و خسارت به محصولات کشاورزی و پوشش گلخانه‌ها در اثر باد شدید وجود دارد؛ بنابراین از کشاورزان تقاضا می‌شود برای جلوگیری از بروز خسارات از استحکام سازه، پوشش گلخانه‌ها و سقف سالن‌ها بازدید کنند. تامین وسایل گرمایشی برای مناطق سیل‌زده و آمادگی دستگاه‌های اجرایی مرتبط با مدیریت بحران برای کاهش اثر خسارت‌های مالی ضروری است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.