باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی دستپخت، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت کیک تولد دو طبقه دعوت کرد.
برای تهیه این طبقه اولی کیک احتیاج داریم به:
پودر قند 280گرم، آرد 240 گرم، تخم مرغ 6 عدد، وانیل 1/4 قاشق چای خوری، بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
مواد لازم جهت تهیه طبقه دوم کیک:
پودر قند 140 گرم، آرد 120 گرم، تخم مرغ 3 عدد، وانیل 1/8 قاشق چای خوری، بیکینگ پودر نصف قاشق چای خوری
مواد لازم برای لایه میانی:
موز 4 عدد، گردو 300 گرم، توت فرنگی به میزان لازم، شکلات تختهای 300 گرم، شربت نصف لیوان، خامه قنادی به میزان لازم
در ادامه، آموزش مرحله به مرحله پخت کیک تولد دو طبقه را مشاهده میکنید.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/