باشگاه خبرنگاران جوان - سرهنگ داود معظمی گودرزی گفت: مالک یکی از فروشگاههای اینستاگرامی مدعی شد در حال کار کردن با تلفن همراهم بودم که صفحه اینستاگرامم از دسترسم خارج شد و دیگر نتوانستم وارد آن شوم تا اینکه دقایقی بعد شخصی ناشناس تماس گرفت و گفت میتواند در ازای واریز وجه صفحه را برگرداند و با توجه به اینکه این صفحه تنها منبع درآمد خانواده بود، مبلغ اعلامی را برای وی واریز کردم.
به گفته رئیس پلیس فتا تهران با بررسیهای فنی ردپای مجرم در فضای مجازی شناسایی شد و پس از تشریفات قضایی متهم در یکی از مناطق حاشیهای تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا پایتخت منتقل شد.
کاربران تایید هویت دو مرحلهای برای حسابهای کاربری شبکههای اجتماعی را باید فعال کنند و هنگام فعالیت در شبکههای اجتماعی تنظیمات امنیتی و حریم خصوصی را رعایت و از در اختیار گذاشتن اطلاعات حساب کاربری خود به دیگران خودداری کنند.
پیشتر سرهنگ معظمی گودرزی رئیس پلیس فتا تهران از جعل و راه اندازی سایت فروش کالای ساختمانی توسط متهمی در جنوب تهران خبر داده بود که تعدادی از شهروندان پس از خرید در یکی از سایتهای فروش کالاهای ساختمانی مورد کلاهبرداری قرار گرفته بودند.
بیشتر بخوانید
راه اندازی سایت فروش لوازم ساختمانی با جعل ای نماد
انتهای پیام/