مسوول پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر کشور گفت: احیای امر به معروف در جامعه مستلزم تحقق وحدت عملی است و این ستاد باید نقش پل ارتباطی بین ایده سازان، اندیشه ورزان و افراد صاحب نظر برای ایجاد تحول باشد.

 باشگاه خبرنگاران جوان زاهدان -  حجت الاسلام سید جلال رضوی در سفر یک‌روزه به زاهدان در دیدار با دبیر و معاونان ستاد امر به معروف ونهی از منکر،مولوی نذیر احمدسلامی نماینده مردم اهل سنت در مجلس خبرگان رهبری و مسوولان دانشکده مذاهب اسلامی با اشاره به ضرورت توسعه اقدامات و برنامه‌های فرهنگی در مسیر احیای حداکثری این دو فریضه  گفت: بزرگترین و بارزترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر بویژه در سیستان وبلوچستان مساله اجرای عملی وحدت شیعه و سنی است که برهم زدن آن نیز به عنوان یک منکر بزرگ محسوب می‌شود.

او  با اشاره به تاکید و توجه ویژه امام خمینی (ره) به اجرای این دو فریضه واجب در جامعه  گفت: دغدغه‌مندی امام راحل در خصوص این مساله تا حدی بود که ساواک بر اساس امر به معروف و نهی از منکر امام راحل را می‌شناخت؛ اگر این عنصر در کلام و عمل ایشان نبود امروز شاهد این تحول عظیم و شکل‌گیری جریان‌های مقاومت و مردمی در سراسر منطقه نبودیم.

مسوول پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر گفت: ستاد امر به معروف و نهی از منکر باید به شکلی نقش پل ارتباطی بین ایده سازان، اندیشه ورزان و افراد صاحب نظر برای ایجاد تحول بویژه در این حوزه را ایفا و از اندیشمندان جامعه جهت پیشبرد این امر مقدس استفاده کند که در این راستا تحقق وحدت عملی میان این افراد امری اجتناب ناپذیر است.

او گفت: بزودی پیش نویس تفاهم‌نامه مشترک میان ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان و دانشگاه مذاهب اسلامی این استان با پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر کشور آماده می‌شود که در قالب آن قرار است اقدامات فرهنگی و علمی متعددی در راستای احیای فریضتین انجام شود.

حجت الاسلام رضوی همچنین جایگاه و نقش گروه‌های جهادی در مسیر پیشبرد اهداف مقدس نظام اسلامی و خدمت بی‌منت به مردم را بسیار ارزشمند و غیرقابل انکار برشمرد.

به گفته او  ترغیب، تشویق، پشتیبانی و همکاری با گروه‌های جهادی مساله‌ای است که امروز می‌توان از آن به عنوان یکی از مهمترین معروف‌های استان نام برد.

حرکت خزنده منکرات از جوامع غربی به کشورهای اسلامی

نماینده مردم اهل سنت سیستان و بلوچستان در مجلس خبرگان رهبری نیز گفت: اگر در جامعه‌ای امر به معروف و نهی از منکر شکل نگیرد بداخلاقی‌ها و معضلات اجتماعی گسترش می‌یابد که در همین راستا فعالیت ستاد امر به معروف ونهی از منکر یک ضرورت است.

مولوی نذیر احمد سلامی می گوید: متاسفانه مصادیق مختلف منکرات از جوامع غربی به صورت خزنده در حال ورود به کشورهای اسلامی است که تنها راه مقابله با این موارد احیای امر به معروف و نهی از منکر در کشور بوده و باید جلوی گسترش آنها را گرفت تا جامعه‌ای سالم داشته باشیم.

او گفت: امر به معروف و نهی از منکر تنها ویژه مردم نیست بلکه مسوولان و دولت مردان و علما نیز مشمول آن می‌شوند و همه باید یکدیگر را به سمت خوبی ها دعوت و در برابر منکرات ایستادگی کنیم.

تدوین کتاب جامع امر به معروف و نهی از منکر

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر سیستان و بلوچستان ضمن ارائه گزارشی از آخرین اقدامات صورت گرفته این ستاد در حوزه های مختلف اجتماعی و فرهنگی از تدوین کتاب جامع امر به معروف و نهی از منکر ویژه اهل سنت با همکاری پژوهشکده امر به معروف و نهی از منکر کشور و علمای شیعه و سنی در آینده‌ای نزدیک خبر داد.

محسن اکبری گفت: مراحل مقدماتی این کار انجام و سلسله جلسات نیز در سیستان و بلوچستان و قم با حضور نماینده ولی فقیه در استان انجام شده است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار