باشگاه خبرنگاران جوان شیراز - رئیس کل دادگستری استان فارس برگزاری این شب شعر را بخشی از برنامههای تحولی در دستگاه قضایی در حوزه فرهنگی خواند و گفت: این اقدام و اقدامات مشابه فرهنگی در مجموعه قضایی در راستای وظایف دستگاه قضایی برای عدالت گستری و پیشگیری از وقوع جرم است.
حجت الاسلام سید کاظم موسوی ترویج سیره حضرت فاطمه زهراء (س) را یکی از راههای کاهش دعاوی خصوصاً دعاوی و اختلافات خانواده و استحکام بخشی به کانون خانوادهها خواند.
او با بیان اینکه هر چه ما در این موضوع و میدان وارد شویم و در خصوصی مقامات و فضائل بانوی دو عالم قلم بزنیم، نمیتوانیم حقّ مطلب را ادا کنیم، گفت: همه مقاماتی را که بتوان برای یک انسان کامل تصور کرد، حضرت زهرا سلام الله علیها در رتبه اول و در درجه اول آن قرار دارد.
این مقام قضایی استان فارس گفت: مواضع حضرت زهرا علیها السلام در ایمان و معرفت الهی، در بندگی خدا و عبادت، در بیاعتنایی به دنیا و قناعت، در رحم و ایثار به دیگران، در همسرداری و تربیت فرزند، در حفظ کرامتهای خاصی که اسلام برای بانوان توصیه کرده و در رعایت ستر و عفاف، و در نشان دادن دهها صفت برجستهای که برای زنان بیان شده است، یگانه و اسوه است.
رئیس دادگستری شهرستان نیریز و دبیر جشنواره ملی شعر فاطمی نیز گفت: نخستین جشنواره ملی شعر فاطمی در آستانه ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا (س) و از سوی دادگستری شهرستان نیریز و با همکاری علما و روحانیون، مسئولان قضایی استان فارس، قضات و کارکنان دادگستری نی ریز، مسئولان نهادها و دستگاههای اجرایی، صنایع و شهرداری نی ریز و با حضور شاعران و هنرمندان شعرآئینی برگزار شد.
حسین غضنفرنژاد با بیان اینکه ۲۱۰ قطعه شعر از سراسر کشور به دبیرخانه جشنواره ارسال شده بود، گفت: در مجموع از ۲۰ استان کشور آثاری به دبیرخانه ارسال شده بود که از این میان میتوان به استانهای تهران، خراسان مرکزی، اصفهان، قم، کرمان، ایلام، لرستان، بوشهر، البرز، گیلان، گلستان، مازندران، قزوین، مرکزی، خوزستان، یزد، زنجان، چهارمحال و بختیاری و فارس اشاره کرد.
رئیس دادگستری شهرستان نیریز با بیان اینکه آثار ارسال شده به دبیرخانه این جشنواره درباره سیره حضرت فاطمه زهرا (س) بود، افزود: موضوع اصلی جشنواره در سایه سار طوبیدر خصوص سیره حضرت فاطمه زهرا (س) و اشعار نیز حاوی مضامینی در وصف ویژگیهای بزرگ بانوی اسلام بود.
دبیر نخستین جشنواره ملی شعر فاطمی در خصوص میهمان ویژه و صابر خراسانی مجری این جشنواره، گفت: با توجه به برگزاری جشنواره در سطح ملی ازحضور داوران کشوری، استانی و شهرستانی استفاده شد که بر این اساس هادی جان فدا از شاعران مطرح کشوری، هاشم کرونی از شاعران آئینی استان فارس و نصیرزاده از شاعران برجسته شهرستان آثار ارسالی را داوری کردند.
رئیس حوزه قضایی نی ریز در ادامه به مقوله فرهنگ اشاره کرد و گفت: فرهنگ بستر مناسبی را برای انتقال آموزه ها، آگاهی بخشی به مردم فراهم مینماید و در این میان استفاده از ابزارهای فرهنگی در دستگاه قضایی ما را به رسالتمان که همان عدالت گستری، پیشگیری از وقوع جرم و آسیبهای اجتماعی و اصلاح مجرمین است یاری مینماید.
غضنفر نژاد هدف از برگزاری شعرهای آئینی به خصوص جشنواره ملی شعر فاطمی را به عنوان یکی از ابزارهای فرهنگی در راستای شناساندن هویت مردم مذهبی و ولایتمدار شهرستان نی ریز دانست و گفت: جشنواره شعر فاطمی در سطح کشور آثار بسیار مناسبی را برای جامعه و مردم شهرستان نی ریز خواهد داشت و مهمترین اثر این اقدام فرهنگی و هنری میتوان به ایجاد هویتهای مثبت و کمرنگ کردن برچسبهای منفی از افراد جامعه اشاره کرد.
در پایان این مراسم از شاعران برگزیده قدردانی شد.
انتهای پیام/