باشگاه خبرنگاران جوان - چهارده کیلومتر از نوار ساحلی مازندران در اختیار نیروهای مسلح است که استفاده نظامی هم از آنها نمیشود.
در صورت آزادسازی این سواحل، ۲۴۰۰ متر به سواحل در دسترس مردم اضافه خواهد شد.
طبق ماده ۶۳ قانون برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، مصوب شهریور ۱۳۸۳، دولت موظف شده سواحل کشور را با اولویت دریای خزر، به نحوی ساماندهی کند که فاصله ۶۰ متری از حریم دریاها به طور کامل خالی از هرگونه ساخت و سازی باشد و برای استفاده مردم آزاد باشد.
هدف از تصویب این قانون، جلوگیری از تخریب و آلودگی سواحل، توسعه پایدار در مناطق ساحلی، تضمین حق بهرهبرداری عمومی و ساماندهی استفاده از سواحل کشور، عنوان شده است.
معصومه پرورش
سواحل متعلق به همه ی مردم ایران است نه قشر خاصی
واقعا متاسفم
ضمنأ نمی خواد مظلوم نمایی کنی، من خودم سرباز بودم، یه چیزایی رو نمیشه اینجا گفت.
آدم صدا سیما رو نگاه میکنه حس میکنه داره وسط سوئیس زندگی میکنه
اصلا قانون مال آدم بی کس و کاره.
بدبخت پرسنل نظامی از کادرش بگیر تا سربازش
ازهرنوعش
واعجباااااااااااااااااا
ولی به این نکته توجه کنید که متاسفانه فقط برای نهادهای دولتی مجتمع ساختن کار درستی نیست اینطور اگه باشه هر کی کارمند نباشه نباید تو جامعه بدبخت میشه...با احترام تمام برای نیروی نظامی کشورمون که کمتر از بقیه نهادهای دولتی از این کارا انجام دادن...
متاسفانه بعضی از نهاد های دولتی تو تصور ما مردم عادی هم نمیگنجه که چه امکانات ورفاهی توی جای خوش آب وهوا برا خودشون ساختن
عاقلانه آن است که شهرها و خیابانهای شهرهای ساحلی عمود بر سواحل و خط ساحلی ساخته شوند که عقلانی تر و بهتر است .ضمن رعایت حریم حداقل پانصد متری از سواحل و خط ساحلی (خط ابتدایی ساحلی)
تمام خیابانها و جاده های که به خط ساحلی میرسند باید عمود بر خط ساحلی ساخته و بنا شوند ساحل ملی است و نه خصوصی سازمانها و نهادها و وزارتخانه های همچون نفت و نظامیها و دیگران
ویژه خواری و ویژه پسندی و ویژه خواهی اشتباه است آنهم در سرزمینی که همه با هم برای هدف مشترک تحریم و تهدید و جانفشانی کرده ایم و جانفشانی میکنیم.