باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه- جلیل بالایی گفت: ارغوان بافی، وجود صنعتگران سبد بافی، جاذبههای گردشگری طبیعی، معماری و بافت روستا، قرار گرفتن در میراث جهانی منظر فرهنگی، مهمان نوازی، مرزی بودن و دسترسی به بازار داخل و خارج، درآمدزا بودن، قدمت و تاریخچه صنعت مذکور بخشی از دلایلی است که راه را برای ثبت ملی شدن روستای داریان بهعنوان روستای ملی صنایع دستی (ارغوان بافی) هموار میکند.
به گفته بالایی، وجود میراث جهانی منظر فرهنگی اورامان و ۲۵ اثر ملی، شهر ملی گیوه نودشه را مجموعهای بههم پیوسته تعریف میکند که با قرار گرفتن در بستر جاذبههای تاریخی و طبیعی و فرهنگ کم نظیر مردمانش میتواند پاوه را بهعنوان مقصد گردشگران داخلی و خارجی تبدیل و مسیر توسعه را ممکن و دست یافتنی نماید.
متنوع بودن جاذبههای فرهنگی، تاریخی، معنوی، طبیعی، صنایع دستی مکمل توجیه گردشگری طبیعی و بوم گردی است. با تصویب و افزایش شهرها، روستاها و آثار ملی منظر کم نظیر و جذابی را برای تکرار سفر ایجاد میکند. در آینده و پس از صدور لوح سند، شاهد جشن ملی شدن روستای داریان بهعنوان روستای ملی صنایع دستی بهعنوان یک رویداد ارزشمند در شهرستان خواهیم یود.
انتهای پیام/ ط.پ