سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: هر گونه افزایش قیمت نان باید در کمیته کارشناسی بررسی تا مانع بروز نگرانی و تنش در جامعه شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان - امیررضا نقش امروز در جلسه کارگروه آرد و نان استان اصفهان گفت: باید این ۲ ماه پایانی سال را بگذرانیم و کارشناسی لازم در خصوص افزایش قیمت نان انجام شود، اما بطور قطع ابتدای سال آینده باید در خصوص افزایش قیمت نان چاره‌ای اندیشیده شود.

حقوق کارگران نانوایی‌ها هم از سال آینده افزایش پیدا می‌کند.

او می‌گوید اجرایی شدن مصوبات کارگروه‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است که رصد به موقع و ارائه گزارش‌های لازم، از بروز نارضایتی‌ها در این زمینه جلوگیری می‌کند.

دور ریز نان در اصفهان نسبت به سایر استان‌ها کمتر است به همین خاطر سرانه آرد و نان هم در این استان کمتر است.

به گفته نقش برای جلوگیری از عرضه نان بی کیفیت و غیر بهداشتی لازم است تا کارگاه‌های غیر مجاز فعال در این زمینه پلمب شوند.

دستگاه‌های مسئول از جمله صدا و سیما و رسانه‌ها باید فرهنگ سازی لازم در مورد خرید نان سرد بهداشتی و با کیفیت از فروشگاه‌ها را انجام دهند و شهروندان هم از خرید نان‌های بدون شناسه و غیر معتبر پرهیز کنند.


سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان گفت: نان با کیفیت و بهداشتی از نظر قیمت تفاوت چندانی با نان‌هایی که در کارگاه‌های غیر بهداشتی تهیه شده ندارند و تنها از طریق فرهنگ سازی می‌توان مردم را نسبت به خرید مواد غذایی از جمله نان شناسنامه دار ترغیب کرد.

کارگروه آرد و نان استان با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری و دیگر اعضای اتحادیه آرد و نان استان در محل استانداری اصفهان اصفهان برگزار شد.

پنج هزار واحد نانوایی در استان اصفهان فعالیت دارند.

استاندارد وجود نانوایی، فعالیت یک نانوایی به ازای هر یک هزار و ۵۰۰ نفر است، اما این میزان در استان اصفهان بیش از این استاندارد یعنی وجود یک نانوایی به ازای هر یک هزار نفر در استان می‌باشد.



انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.