باشگاه خبرنگاران جوان از البرز- نادر ثناگو مطلق گفت: عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در این جلسه مواردی در خصوص ارائه راهکارهایی برای بهبود زیرساختهای برق و آب منطقه به منظور توسعه اقتصاد دیجیتال در منطقه پیام عنوان کرد.
مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام گفت: زارع پور در این نشست بیان کرد که با توجه به اهمیت توسعه شبکه ملی اطلاعات و تاثیر آن در مسیر استقلال، خودکفایی، امنیت بیشتر و ایجاد ارزش اقتصادی پایدار برای کشور و نظر به جایگاه منطقه ویژه اقتصادی پیام به عنوان قطب اقتصاد دیجیتال با هدف استقرار مهمترین مراکز داده کشور در کوتاه مدت نیاز به ۴۰ مگاوات برق و در بازه زمانی یک ساله به ۱۲۰ مگاوات برق است.
ثناگو مطلق گفت: میزان برق مورد نیاز در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام بر اساس مطالعات طرح جامع منطقه ویژه اقتصادی، برگزاری جلسات متعدد و سوابق بیان شده که در صورت تامین بخش زیادی از نیاز منطقه در این بخش را میتواند مرتفع کند.
تامین آب مورد نیاز منطقه از دیگر مواردی بود که در این نشست از سوی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شد.
او گفت: تبدیل پیام به قطب فناوری اطلاعات و ارتباطات به منظور توسعه شبکه ملی اطلاعات از مهمترین برنامههایی است که هم اکنون به صورت جدی در پیام در حال اجرایی شدن است.
به گفته مدیر عامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام، تحقق این مهم نیازمند همکاری سایر دستگاههای خدمات رسان از جمله وزارت نیرو است تا به توان زیر ساختها در بخش آب و برق مورد نیاز منطقه را تامین و قدمهای اساسی به همین منظوربرداشت.
فرودگاه و منطقه ویژه اقتصادی پیام در سال ۱۳۷۱ تاسیس شد، اما در سال ۱۳۷۶ به طور رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.منطقه ویژه اقتصادی پیام در محدودهای به وسعت ۳۶۰۰ هکتار از اراضی ۱۰ هزار هکتاری فرودگاه بین المللی پیام واقع شده است.
انتهای پیام/ر.د