باشگاه خبرنگاران جوان تبریز - خلیل احمدیان گفت: این میزان برای زیرسازی، آسفالت، سنگفرش، ساخت آبرو، دیوار ساحلی، جدولگذاری، کانیو، کانالکشی و تهیه مصالح هزینه شد.
در مجموع ۶ هزار و ۹۵۸ نفر از اجرای این طرحهای عمرانی بهرهمند شدهاند و همزمان با گرامیداشت دهه مبارک فجر امسال برخی از این طرحها در روستاهای محسنآباد، آغبلاغ سفلی، آغبلاغ علیا و حاجیباقرکندی به صورت نمادین افتتاح میشود.
امسال برای اجرای زیرسازی و آسفالت روستای «محسنآباد» در مجموع به مساحت چهار هزار و ۲۰۰ مترمربع، ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شده است.
احمدیان افزود: برای اجرای سنگفرش به مساحت ۴۴۲ مترمربع، اجرای آبرو کاسهای به طول ۱۱۰ متر، اجرای دیوار به طول پنج متر و اجرای پیرنشین به طول هفت متر در مجموع ۴۰۰ میلیون تومان هزینه شد.
امسال همچنین برای اجرای زیرسازی و آسفالت به متراژ ۲ هزار و ۱۰۰ مترمربع و جدولگذاری روستای «آغبلاغ سفلی» با مشارکت دهیاری ۴۹۷ میلیون تومان اعتبار هزینه شده است.
امسال برای زیرسازی و آسفالت روستای آغبلاغ علیا به متراژ سه هزار و ۱۰۰ مترمربع و همچنین جابهجایی تیرهای برق بیش از ۷۴۷ میلیون تومان هزینه شد.
برای زیرسازی و آسفالت روستای حاجی باقرکندی به متراژ یکهزار و ۷۵۰ مترمربع، ۳۸۷ میلیون تومان اعتبار هزینه شد تا تردد اهالی این روستا تسهیل شود.
امسال برای اجرای زیرسازی مسیر جدولگذاری شده توسط دهیاری به مساحت ۱۰ هزار مترمربع بیش از ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شد تا زمینه برای آسفالت این مسیر از محل اعتبارات ملی فراهم شود.
برای اجرای جدولگذاری به طول ۴۵۰ متر، پیادهروسازی و ساماندهی میادین به مساحت ۴۵۰ مترمربع و اجرای کانال به طول ۸۰ متر و اجرای المان و آبنما در روستای خلیفهکندی ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شد.
امسال برای جدولگذاری به طول ۱۰۳ متر، اجرای رفیوژ به طول ۸۵ متر، اجرای سنگفرش به متراژ ۹۹۴ مترمربع و اجرای پیرنشین به طول ۷.۴ متر در روستای «هرق» ۳۰۰ میلیون تومان هزینه شد.
برای اجرای جدولگذاری به طول ۵۵۰ مترمربع، پیادهروسازی به مساحت یک هزار و ۲۰۰ مترمربع و اجرای سنگفرش به مساحت ۵۰۰ مترمربع در روستای «قلعه خالصه» ۴۳۳ میلیون تومان هزینه شد.
امسال برای پروژه آسفالتریزی به متراژ سه هزار و ۱۶۸ مترمربع از محل اعتبارات استانی و قیر مصرفی در روستای «قره برقع» ۴۲۳ میلیون تومان هزینه شد.
امسال برای اجرای آسفالت این روستا از محل اعتبارات قیر رایگان به مساحت پنج هزار و ۳۰۰ مترمربع و با مشارکت دهیاری یک میلیارد تومان هزینه شد.
بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان امسال ۹۰۴ قالب جدول به ارزش ۴۸ میلیون تومان و مصالح جدول و کانیو جهت اجرای طرح هادی روستای تازهکند سفلی به ارزش ۱۷۵ میلیون تومان به دهیاریهای این روستاها تحویل داد.
روستای «گویجه قلعه» یکی از روستاهای تاریخی شهرستان است که برای اجرای جدولگذاری به طول ۵۵۰ متر، سنگفرش به مساحت یکهزار و ۳۰۰ مترمربع و جابهجایی تیرهای برق واقع در مسیر در مجموع ۶۵۰ میلیون تومان هزینه شد.
بنیاد مسکن در راستای محرومیتزدایی و عمران و آبادانی در مناطق شهری و روستایی به اجرای طرحهای مختلف اقدام میکند و همواره اولویت خود را خدمترسانی به مردم میداند.
شهرستان مراغه با حدود ۲۶۸ هزار نفر جمعیت از دو بخش مرکزی و سراجو تشکیل شده و دارای ۱۷۳ روستا شامل ۷۴ روستا در بخش مرکزی و ۹۹ روستا در بخش سراجو است.
انتهای پیام/