باشگاه خبرنگاران جوان یاسوج - سرهنگ احمدی گفت: بازیهای آنلاین بین کاربران طرفداران زیادی دارد و کودکان زمان زیادی را صرف انجام این بازیها میکنند.
او گفت: یکی از آسیبهایی که بازیهای آنلاین میتواند برای کودکان به دنبال داشته باشد، نمایش صحنههای ترسناک و دلهره آور توام با خشونت است که به مرور زمان منجر به وارد شدن تاثیرات منفی بر روحیه و شخصیت آنان میشود.
احمدی گفت: برای جلوگیری از مشکلات روحی و روانی بازیهای آنلاین، سعی کنید از بازیهای متناسب با روحیه و شرایط سنی کودکان استفاده کنید.
رئیس پلیس فتای کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه خطر بازیهای آنلاین برای کودکان و نوجوانان را جدی بگیریم گفت: استفاده از بازیهای آنلاین برای قشر جوان و نوجوان تبدیل به مسئلهای شده که بیشتر وقتشان را به خود اختصاص داده است.
او گفت: برخی از بازیهای آنلاین سرگرمی و تفریح است، اما اهداف طراحی شده این بازیها میتواند نگرش کاربران و هویت آنها را تغییر دهد و باعث ایجاد ابهامات و تخیلات در مسائلی از قبیل نوع رفتار، القای آداب و رسوم و اعتقادات مختلف، تغییر سبک زندگی و سایر مسائل شود.
رئیس پلیس فتای استان افزایش رفتارهای پرخاشگرانه، انزوای اجتماعی، دوری از خانواده و اجتماع و گوشه گیری را از جمله موارد منفی تأثیر بازیهای آنلاین عنوان کرد و گفت: فعالیت کودکان و نوجوانان در فضای مجازی مستلزم همراهی و همگامی والدین و نظارت آنها است که میتواند باعث کاهش تهدیدها و آسیبهای فضای مجازی شود.
انتهای پیام/س