علیرضا نقوی گفت: یزد کانون میان فرهنگی معتبری بوده که در سه سطح پیرامونی، ملی و بینالمللی، تحولاتی را پشت سر گذارده و این مهم سبب رشد اقتصاد فرهنگی در جهان شهر یزد شده است.
او گفت: در حقیقت صنایع دستی و گردشگری به عنوان حلقه اتصال اقتصاد و فرهنگ از دیرباز در رشد و بالندگی شهر موثر بوده است. در کتاب تاریخ یزد نوشته عبدالحسین آیتی بیان شده در ابتدای ظهور اسلام شهر یزد شهری آباد و به هند کوچک مشهور بوده که حتی پارچههای حریر آن به هندوستان صادر میشد و میبینیم که از همان زمان اتفاقات بسیار خوبی در یزد افتاده است.
سرپرست منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد گفت: اکنون نیز لازم است با گرامیداشت هنر، صنعت و معماری بومی، اصالتمان را حفظ کرده و برای ملتهای دیگر شهری الگودهنده و نه الگوپذیرنده باشیم.
او گفت: در سند جهانی شدن یزد میبینیم که اعلام شده اصالت بافت تاریخی باید با استفاده از مصالح و ساخت و ساز سنتی حفظ شود و به هم پیوستگی بافت در آن باشد و یکی از شاخصههای اصلی جهانی شدن، حیات و جربان زندگی در این بافت بوده و ما باید مالکین اصلی بافت تاریخی که روح این بافت هستند را در این منطقه حفظ کنیم که اگر غیراین باشد، اشتباهی نابخشودنی است.
علیرضا نقوی گفت: هدف امروز تمام مجموعه مدیریت شهری یزد حفظ این بافت تاریخی است که تنها با مشارکتجویی از شهروندان امکان تحقق دارد و باید در مدیریت شهری مشارکتجویی داشته باشیم نه مشارکت پذیری و به سراغ شهروندان برویم تا نظراتشان را در اداره بهتر شهر جلب نماییم.
سرپرست منطقه بافت تاریخی شهرداری یزد با اشاره به برگزاری پانزدهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری در تهران گفت: خوشبختانه امسال با حمایت مدیریت شهری و با همراهی و مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری و اداره کل میراث فرهنگی استان؛ شهر میراث جهانی یزد همگام با سایر استانهای کشور با طراحی بسیار زیبا آماده حضور علاقهمندان است.
علیرضا نقوی ضمن دعوت از تمامی علاقهمندان برای حضور در این نمایشگاه گفت: استان یزد در فضایی به متراژ ۲۶۰ مترمربع توانمندیها و ظرفیتهای خود را در گردشگری، معرفی کتاب و سوغات، آداب و رسوم و طرحهای نوآورانه به نمایش میگذارد.
این نمایشگاه ۹ لغایت ۱۲ بهمن ماه از ساعت ۹ الی ۱۷ در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران دایر میباشد.
انتهای پیام/ع