بیشتر بخوانید
تولید سوسیس و کالباس مستلزم انجام فرایندهایی مانند بی استخوان نمودن گوشت، اختلاط مواد لازم در دستگاه کاتر و تهیه خمیر، پر کردن در پوششهای مناسب، پخت در دستگاه مخصوص، سرد نمودن و کنترل کیفیت محصول است.
روی سوسیس و کالباس علاوه بر علامت استاندارد، درج نام و نشان تولید کننده، نوع و میزان گوشت، تاریخ تولید، تاریخ انقضاء، شرایط نگهداری، شماره پروانه ساخت و کد ده رقمی زیر نشان استاندارد اجباری است.
عموم مردم می توانند کد ۱۰ رقمی زیر نشان استاندارد (درج شده بر روی محصول) را به شماره ۱۰۰۰۱۵۱۷ پیامک و از اعتبار پروانه علامت استاندارد اطمینان حاصل و در صورت مشاهده هرگونه مغایرت مراتب را به ادارات کل استاندارد استانها، سامانه ۱۵۱۷ و یا پورتال سازمان به نشانی www.isiri.gov.ir اعلام کنند.
انتهای پیام/