طرز تهیه چيكن كوردن بلو با سس تار تار + فیلم

یک کارشناس آشپزی، در برنامه‌ای تلویزیونی روش تهیه چيكن كوردن بلو با سس تار تار را آموزش داد.

باشگاه خبرنگاران جوان - برنامه تلویزیونی به خانه برمی‌گردیم، از یک کارشناس آشپزی برای آموزش روش پخت چيكن كوردن بلو دعوت کرد.

برای تهیه این غذای خوش طعم احتیاج داریم به:

سینه ی مرغ ۳عدد، کالباس ۹۰گرم، پنیر پیتزا یا ورقه ای ۶۰گرم، نمک و فلفل قرمز به میزان لازم، تخم مرغ ۳عدد، آرد سفید ۱۰۰گرم، آرد سوخاری ۱۰۰گرم، روغ برای سرخ کردن

مواد لازم برای سس تارتار:

مایونز ۲۰۰گرم، فلفل دلمه ای کوچک ۱عدد، پیاز چه ۲عدد، جعفری ۵۰ گرم، هویج یک عدد کوچک

در ادامه، آموزش مرحله به مرحله چيكن كوردن بلو را مشاهده می‌کنید.


بیشتر بخوانید


 

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.