سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی آمل از پرورش ماهی قزل آلا در قفس در شالیزار‌های این شهرستان خبر داد.

باشگاه خبرنگاران جوان ساری-مهرداد فولاد از پرورش ماهی قزل آلا پس از برداشت برنج و رتون در شالیزار‌های شهرستان آمل خبر داد و گفت: یک واحد پرورش ماهی قزل آلا در قفس در منطقه دشت سر روستای رستمدار محله در یک دوره پرورش بعد از برداشت برنج و رتون ۳۰ تن ماهی قرل آلا تولید و ۴ میلیارد ریال درآمد کسب کرد.

کشاورز پیشرو در این عرصه ۲ هکتاری در فصل بهار دو هفته پس از نشاء برنج، اقدام به رهاسازی ۵۰۰ قطعه جوجه اردک کرد و پس از برداشت برنج، در حالی که زمین مستعد پرورش رتون است، این عملیات را با موفقیت و با مصرف کمترین میزان کود و سموم شیمیایی انجام داد.

این تولید کننده پس از برداشت رتون نیز در آبان ماه با آب بستن زمین شالیزاری به عمق بیش از ۱.۵ متر، اقدام به رهاسازی ۶۰ هزار قطعه بچه ماهی قزل آلا در قفس به اوزان ۸۰ الی ۱۰۰ گرم کرد.

به گفته فولاد در یک دوره ۴ تا ۵ ماهه، ماهی پرورش داده شده در قفس را در وزن‌های بیش از ۷۰۰ گرم برداشت و به طور مستقیم به فروش می‌رساند.

با توجه به اهمیت پروتئین حیوانی بخصوص پروتئین گوشت سفید در تغذیه انسان، لزوم توجه به این بخش اهمیت بیشتری پیدا می‌کند.

۱۱۰ واحد پرورش ماهی در شهرستان آمل فعال است که سالانه ۶ هزار تن ماهی قزل آلا تولید می‌شود.

اتهای پیام/س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۰۱ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
این ماهیا که بدنشون پر از سم وکود شیمیایی و آفت‌کشه...
این ماهیا خوردن داره...؟
به چی افتخار میکنید؟
اگر آمار بگیرید تعداد قابل توجهی
از کشاورزان ما درگیر سرطان هستند ...خب از همین مواد شیمیاییه که باهاشون سرو کار دارند .حالا فکر کن وسط اونهمه سم ماهی پرورش دادند .
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۲ ۱۳ بهمن ۱۴۰۰
اکه اینجوری بخوای فکر کنی که ما اصلا چیزی نباید بخوریم چون معلوم نیست چطور تولید میشه